reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No szkoda ; ( liczyłam że będę styczniowa mama .. ; (

Yesenia wypisze . Będzie nam bardzo miło jak od czasu do czasu się odezwiesz i mimo wszystko każda z nas bedzie trzymać kciuki za mały cud u Ciebie! !!

Paraplu u mnie w ie też nie można zrobić. Tu dopiero jak pielęgniarka zrobi Ci test z moczu i wyjdzie pozytywny to dopiero pobierana krew na badania . Tu nie ma laboratoria. Wyników nawet się do ręki nie dostaje

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No szkoda ; ( liczyłam że będę styczniowa mama .. ; (

Yesenia wypisze . Będzie nam bardzo miło jak od czasu do czasu się odezwiesz i mimo wszystko każda z nas bedzie trzymać kciuki za mały cud u Ciebie! !!

Paraplu u mnie w ie też nie można zrobić. Tu dopiero jak pielęgniarka zrobi Ci test z moczu i wyjdzie pozytywny to dopiero pobierana krew na badania . Tu nie ma laboratoria. Wyników nawet się do ręki nie dostaje

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ciekawe jak u mnie w Holandii to wyglada. Nie zdziwilabym sie jakby to wygladalo jak u Ciebie :(
Bez sensu to...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czytam ale nie mam kiedy napisac. Tyle u mnie sie dzieje. U mnie dzis nawet nie wiem ktory dzi3n cyklu... nie licze bo staran nie bylo. Jak pozalatwiam wszytkie sprawy to odezwe sie i napisze co tam u mnie.

Tulam wszytskie ktorym sie nie udalo w tym cyklu. I trzymam kciuki za nastepny

Fabimama, yesenia, przykro mi :(
Fabimama, a kiedy masz termin@?

Wiesz, ja wychodze z założenia ze póki nie ma @ to jest nadzieja! Ja wciaz wierze ze moze mi sie uda...

Cześć Anulka! :)

reklama
aniay gratki i nudnej ciąży Ci życzę. Który to był cykl starankowy u Ciebie?
fabimama, yesenia szkoda że w tym cyklu nie wyszło. Ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym przez nas czasie więc pewnie niebawem Was zaskoczy.
Ja w tym cyklu wrzuciłam na luz.Jakoś obrzydły mi te staranka. Dziś mam 11 dc ale jakoś nie czuje tej presji, żeby się bzykać bo już pojawił się śluz płodny. Jak będziemy mieć ochotę to się poseximy.Zamierzam się cieszyć sexem i tym co mam. Czarna Madzia fajnie to wszystko ostatnio napisała i też się pod tym podpisuje.

Do góry