reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana musimy wierzyc. Wy dzialacie w tym cyklu? :*
Działamy. Przetlumaczylam sobie to tak, że gdybym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała. @ przyszła 2 dni spóźniona ale niczym nie różniła się od poprzednich. Zaczęliśmy staranka przedwczoraj. Dziś mam wizytę u nowej ginki także później Wam napiszę jaką ma wizję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ile płacisz za takie kosmetyki?

Zastanawiam się właśnie nad prostowaniem keratynowym bo rano spędzam zdecydowanie za dużo czasu nad włosami :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupuje Lisse Design Alfaparf, zamawiam na allegro szampon 250ml o odżywkę 250ml, teraz podrożały, wczoraj zapłaciłam z przesyłką 73zl. Starcza mi na dwa miesiące, ale ja myję głowę co dwa dni, do tego codziennie grzywka. Jak ktoś myje rzadziej, to starczy na dłużej :-)

Ja prostowanie pierwszy raz zrobiłam w maju 2014, do tej pory robiłam 5 razy, teraz 17 lutego jadę kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona, włosy miałam mega rzadkie i cienkie, teraz nabrały objętości, są gęstsze, gładkie i przede wszystkim proste :-) nic mi się nie zawija, rano ogarnianie włosów z myciem i suszeniem zajmuje mi 10 minut :-) i np. jak robisz już 3 raz to długo się utrzymuje, ja robiłam ostatnio na początku lipca i teraz w zasadzie jeszcze bym nie musiała, bo minęło dopiero 7 miesięcy, ale wzięłam lekką keratyne ostatnio, a poza tym jeśli zajdę w ciążę to w pierwszym trymestrze lepiej nie robić. Poza tym płacę grosze, bo 160zl, jeżdżę do dziewczyny do Wrocławia, ona robi w domu, więc tanio, a jest świetna :-)

Kochana jednak świeże podejście do tematu jest fajne. Gin młody, młodszy ode mnie. Dobrze, że jeszcze mnie nie badał ;) ale chociaż coś radzi i myśli, a to najważniejsze :) Niestety po wyjściu od niego jestem jak panna buracana ;) czerwona jak burok... masakra. Dlaczego nie mogę zapanować nad swoim ciałem? To jest koszmar! :D
A teraz złe wieści... zamiast ciąży czuje, że przypętała się jakaś infekcja. Dziwnie mnie ciągnie w środku i piecze :(
A dlaczego do tej pory jeszcze Cię nie zbadał?

Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
[emoji173] [emoji173] [emoji173] kochanie, trzymam kciuki z całej siły, leć już na tą łódź naszą i czekaj na resztę!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry