Lanvin
Fanka BB :)
Nimitii, to ja też chcę trochę w takim razie [emoji1] czy byłabyś tak miła i podzieliła byś się że mną? [emoji14]Bulbasek mój baby dust chyba pomógł co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nimitii, to ja też chcę trochę w takim razie [emoji1] czy byłabyś tak miła i podzieliła byś się że mną? [emoji14]Bulbasek mój baby dust chyba pomógł co
Mogę się nawet o ciebie ocierać jeśli to pomoże [emoji2]Nimitii, to ja też chcę trochę w takim razie [emoji1] czy byłabyś tak miła i podzieliła byś się że mną? [emoji14]
Ale wieści, super kochana ! po cichu gratuluję i trzymam za Was kciuki!Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
O matko [emoji7] [emoji7] trzymaj się mała, same pozytywne myśli mają być!Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Hahaha [emoji1]Mogę się nawet o ciebie ocierać jeśli to pomoże [emoji2]
Bulbasek mój baby dust chyba pomógł co
Faceci to wzrokowcy,jak zobaczą to im seks po głowie chodziBulbasek wielkie gratulacje
który to cykl starań i jak cykl był obstawiony?
było wczoraj o wdziankach wiec stwierdziłam ze nie załoze zwykłych piżam tylko ubrałam strinii i mega krótka sukienkę z zamkiem na klacie-podziałało.
Mąż stwierdził ze tak to powinno być a nie w barchanach... a niby go to nigdy nie kręciło
cykl dobrze obstawiony wiec dziewczyny trzeba się postarać trochę z tym ubiorem i zadziała