reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek mój baby dust chyba pomógł co ;)
Nimitii, to ja też chcę trochę w takim razie [emoji1] czy byłabyś tak miła i podzieliła byś się że mną? [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Bulbasek wielkie gratulacje :)
który to cykl starań i jak cykl był obstawiony?

było wczoraj o wdziankach wiec stwierdziłam ze nie załoze zwykłych piżam tylko ubrałam strinii i mega krótka sukienkę z zamkiem na klacie-podziałało.
Mąż stwierdził ze tak to powinno być a nie w barchanach... a niby go to nigdy nie kręciło :)

cykl dobrze obstawiony wiec dziewczyny trzeba się postarać trochę z tym ubiorem i zadziała :)

Ostatnia edycja:
Byłam rano na badaniach, udało mi się załatwić w 25 minut, więc dobry czas :-) tylko nie wiadomo, czy wszystkie wyniki będą dzisiaj może trzeba będzie czekać do poniedziałku... Mam nadzieję, że nie :-/

Jeszcze rano M miał przełożyć fotelik do z mojego samochodu do swojego, bo nie zdążyłabym Filipa do przedszkola odwiezc. Ubrał się i pyta gdzie moje klucze, ja mówię, że w kieszeni w kurtce, jak zawsze, okazało się, że ich tam nie ma. Ja się już zestresowalam, przeszukałam całe mieszkanie, M poszedł do mojego samochodu sprawdzić, czy ich nie zostawiłam, wrócił, ja szukam dalej i pytam go, czy nie wziął ich czasem wcześniej, bo ja wczoraj brałam jego klucze żeby zabrać z samochodu Lego, które kupiliśmy, więc może myślał że te moje, to jego. Mówi, że ma w kurtce tylko swoje i nic więcej. Powiedziałam, żeby sprawdził jeszcze raz, a on do mnie "o, są w kieszeni w spodniach"... Myślałam, że zabije! Ja rano biegam jak głupia, żeby zdążyć do przychodni, całe mieszkanie przeszukałam, a on zapomniała, że schował do kieszeni...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Bulbasek wielkie gratulacje :)
który to cykl starań i jak cykl był obstawiony?

było wczoraj o wdziankach wiec stwierdziłam ze nie załoze zwykłych piżam tylko ubrałam strinii i mega krótka sukienkę z zamkiem na klacie-podziałało.
Mąż stwierdził ze tak to powinno być a nie w barchanach... a niby go to nigdy nie kręciło :)

cykl dobrze obstawiony wiec dziewczyny trzeba się postarać trochę z tym ubiorem i zadziała :)
Faceci to wzrokowcy,jak zobaczą to im seks po głowie chodzi

Do góry