reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niestety nie do końca to tak działa... tez miałam ciemne włosy na łydkach I byłam pewna że max 3 zabiegi i gotowe. Moim zdaniem to taki chwyt marketingowy.

Po pierwszym zabiegu spoko może i jest duży efekt, ale nadal będą inne włosy (które mają inne fazę wzrostu) i cześć tych które są tylko porazone. I te są najgorsze bo odrastają jaśniejsze i cieńsze. A z nimi już tak łatwo nie ma. Ja zrobiłam 5 zabiegów i przydałoby mi się jeszcze z 2. Mam już minimalna ilość odrastajacych i są bardzo mięciutkie... ale nadal są. Niestety przez atopię musiałam przerwać ;(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie lepiej kupić samemu laser i depilowac np Lumea. 1000zl a zabiegów robisz ile chcesz

reklama
Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.

Bardzo bardzo się cieszę [emoji7] piękne kreski, gratuluję po cichu. Dużo spokoju Ci życzę choć wiem, że to będzie trudne [emoji9][emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry