reklama
S
StorAnia
Gość
To bierzesz 8 dni?Tak do 26biore a okres 28dc czyli po 2dniach
S
StorAnia
Gość
Działajcie!!!Są pęcherzyki 2,14 w prawym i lewy 1,9. I1,6,zastrzyk I dzialamy
Docia a Ty clo też bierzesz?
Paraplu
Fanka BB :)
Prawda. Moj mozg dziala jak pies Pawlowa, sam sie zaprogramowal i teraz staram sie to odkrecic.Basiu to nie fobia kosciolowa to Twój mózg zapamiętał to miejsce jako miejsce potencjalnego lęku i powtarza ten schemat. Tak to działa w nerwicy lękowej. Musisz z tym świadomie walczyć i zobaczysz, że się to zmieni ... trzymam kciuki [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Przez ponad 2 lata listy itp. byly dla mnie mega stresujaca sytuacja. To wystarczylo aby moj mozg stworzyl bezposrednie polaczenie list=stres i teraz, kiedy juz nie mam powodu do strachu moj moj nadal dziala automatycznie i na sama mysl o lisrach czy telefonach uruchamia to polaczenie "list=stres". Nawet teraz jak Wam o tym pisze zestresowalam sie chociaz nik nie dzwoni a skrzynka pocztowa juz sprawdzona.
Mi wyszely 2 wyrazne kreski w 11dpo ale to malo ktorej sie zdarza takze jesli Ci nie wyjdzie to sie nie zalamujCześć dziewczęta Kiedy najszybciej wychodzi test? 10 dpo.? mam niby @ 01.02 więc przedreptuje już
Nic nie widze :/Testy owu zwariowały what the fuck ...
Wczorajszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e8aa609fd5d02.jpg>IMG_2784.JPG</a>
Dzisiejszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6fef4022421c3.jpg>IMG_2785.JPG</a>
To wiec jak ufać tym głupim testom jeżeli kobiecie zależy na rozpoznaniu czasu około owulacyjnego jak one pokazują co chcą
Ku*wa mac i wez ufaj lekarzowi!! Oby tym razem lekarz byl lepszy. Nawet nie wiesz jak mi przykro, ze musialam trafic na konowala. Ale wierze, ze z nowym ginem uda sie!!! [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji8]Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać do jakich wniosków doszedł wczoraj mój ginekolog, że ten mój czas na starania był czasem straconym... Tak jak wymędrkowałam w sobotę i duphaston i luteina w moim przypadku od 14, czy nawet 16 dnia cyklu, działał pięknie antykoncepcyjnie... szlag!!!
No ja wlasnie tez nie wiem o czym Ona mowiBasia jakie kompleksy??? Taka laska jak nie wiem!
Potwierdzam, nie widza [emoji13] ja mam rozstepy na CALYM tylku, ogromny cellulit (jesssu ale sie zapuscilam) i 10kg za duzo a moj K w tej koronce je mnie oczami i slysze tylko zachwyt w jego glosie. Faceci nie widza rakich ******* jak rostepy.Nie sądzę, żeby przy tych koronkach faceci zauważyli jakiekolwiek niedoskonałości
Nie boj zaby Rybka, bedzie dobrzeTo nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...
Ja nie bylam w ciazy a mam cala dupe w rozstepach. Serio, to jest problem tylko nas. Faceci to by nawet nie wiedzieli, ze cos takiego istnieje poki ich nie uswiadomimy. Jak to mowil Cezary Pazura w swoim stand-upie, ze gdyby nie reklamy to do tej pory myslalby, ze Cellulitis to byl grecki bog [emoji23]Po ciąży niestety już nie jest tak fajnie.. [emoji27] został mi spory brzuch i cały jest w rozstępach [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha szkoda, ze mieszkamy daleko od siebie. Ty bys obierala moje telefony a ja bym dzwonila za Ciebie [emoji13]Widzę, że mamy więcej wspólnego niż tylko strach przed telefonem:-) Też nie lubie zakupów i po wizycie w galerii mam migrenę :-)
Hmm moze to nie przypadek, ze staraczkami sa nerwusy i boidupki? Moze to ma jakis zwiazek? [emoji848] zobaczcie ile z nas ma problemy z glowa, watpie abysmy odzwierciadlaly procentowo spoleczenstwo pod tym wzgledem. Wg mnie jest nas tutaj procentowo wiecej niz w spoleczenstwie.Też mam problemy z tłumem,kolejkami w sklepie, czerwonym światłem gdzie muszę stać...kilka lat temu po zaslabnieciach nerwowych trafilam do szpitalana tydzień , wypisali mnie zdrowa z diagnozą zaburzenia psychocostam czyt. Nerwica. Hydroksyzyna i l4, odpoczynek. Nauczyłam sie z nią żyć,z moją nerwicą [emoji3] czasem utrudnia mi codzienne życie ale spróbuje ją pokonać mimo zacisnietych płuc i braku oddechu i nierownego bicia serca. Na szczęście nie jest na tyle uciążliwa i radzę sobie bez leków. Kurcze jak tak się czyta to znerwicowane jesteśmy.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiajace...
Spark
Dziś na nocke idzie, jutro wolneTo teraz pokaz dla męża i heja. Coś czuję że będziesz miała długa noc[emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
Bardzo dużo nawet!
Ja robiłam 5 serii na lydki po 200 zl. To daje 1000 zł - rozciągnięte na mniej więcej rok.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
U mnie też suchy szampon w obiegu ale tylko na wyjątkowe sytuacje, kiedy zaśpiewać albo gdzieś się spieszę. Su he szampony mega wysusza włosy, a moje juz są i tak dość suche, wiec nie chce mieć total siana na głowie ^_^No pięknie myjesz włosy na raty? Myślałam że tylko ja tak robię. Suchy szampon u mnie zdaje egzamin[emoji2] niekiedy nie chce się myć włosów
Paraplu
Bardzo dużo nawet!
Ja robiłam 5 serii na lydki po 200 zl. To daje 1000 zł - rozciągnięte na mniej więcej rok.
No wiecie to holenderskie ceny i dostosowane do holenderskich zarobkow. [emoji3] jedna sesja 300 euro na lydki a tak jak czytalam to bede potrzebowac ich okolo 5. Moze uda sie mniej bo jak juz napisalam mam bardzo czarne wlosy i biala skore - idelne polaczenie do zabiegu.
reklama
To wróci nad ranem też możesz pokaz zrobić[emoji8]Dziś na nocke idzie, jutro wolne