oj to ja beczalam w ciazy i bez piosenek a najbardziej na reklamach wylamHej dziewczyny ale wy piszecie no nie nadrobienia Lanvin ja też tak zawsze sprawdzałam
Powiem wam że hormony mi dają popalić dzisiaj popłakałam się idąc na ulicy i słuchając piosenki Beyonce Run The World i ta piosenka doprowadziła mnje do płaczu [emoji23]
reklama
O proszę co za strój kupiłaś?A ja tam jednak lubię tempke badać, przynajmniej wiem czy owu byłaale faceta nie informuję o niczym, żeby presji nie czuł...
już mi dzisiaj wspominał, że wie, że jakiś strój kupiłam a mu się nie pokazałam
na całe szczęście nie sprowadzam seksu tylko do starań...
![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam depilator gole raz na 1.5 tygodnia [emoji8] na początku był ból ale teraz kwestia przyzwyczajenia [emoji2]Haha a masz hirsutyzm czy zwyczajnie nie chce Ci się ogolić nóg co kilka dni ?![]()
Dużo kosztuje ten zabieg[emoji53]Nie mam, sprawdzalam. Taka moja uroda [emoji30] i o jakim goleniu co kilka dni mowa [emoji12] ja wieczorem ogole a rano juz mam ostrewki. Nie tyle ilosc wlosow, (mam sporo ale nie chorobliwie duzo) mnie wkurza co tempo ich odrastania [emoji35] przez noc nogi juz zaczynaja kluci, depilacja starcza na 1,5 tygodnia i na dodatek paskudnie mi wlosy wrastaja. Jedyne wyjscie to laser a mam idealne warunki do tego zabiegu, biala skora i czarne wlosy. Koszt to okolo 1500 euro [emoji33] ale marze o tym ponad 10 lat i jak tylko sobie uzbieram kase to od razu umawiam sie na zabieg [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Fanka BB :)
Poprawione :-)Hej kobitki. Ale wy tu dużo piszecie nie mogłam nadrobićja dziś dostałam okres tak jak myślałam zrobiła mnie w bambuko. Ale już pogadalysmy i w przyszłym miesiącu obiecała mnie nie odwiedzić he he. Czyli następna @mam mieć 24.02a owu wypada na 8.02
![qdkkx1hpzei65q7s.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fqdkkx1hpzei65q7s.png&hash=2c14632246841f447b83cfaa83be5a83)
Bulbasek
Piersi jak balony, też tam czasem coś w dole poczuje. Wczoraj mi się bardzo niedobrze zrobiło. Ale może dlatego, że za mało wypilam. przez ostatnie 2 dni jakieś osłabienie, dziś już od rana na zakupach, karkówka w marynacie, po śniadaniu szykuje się do pracyA czujesz coś ? Mnie też ogromnie cycki bolą i czasem coś na dole pokluje ... jak tu tą głowę wyciszyć [emoji30] ... no nic zbieram się zaraz na stok bo piękne słońce dziś [emoji274] [emoji4]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Lanvin
Ja syna zapiszę, w przyszłym roku już w szkole na ferie nie zostanie, a tak jakieś zajęcie będzie miał.Hej. My dziś w domu. Córka strasznie marudziła że nie chce do przedszkola to zostaliśmy. Następny tydzień oszaleje chyba bo już nie zapisywałam do przedszkola. Trzeba będzie atrakcje wymyślać. A tu ani śniegu ani towarzystwa dzieci...
Co do tych objawów ciąży...są w większości przypadków identyczne jak na @...więc nie nakręcam się nigdy. Ostatnio swędział mnie sutek...patrzę a tam sucha skóra. Więc g...nie objaw.
O zabobonach co do płci to nawet nie wspominam. G...prawda[emoji6]
Z pozytow tyle że @ się skończyła i koniec z podpaskami i tamponami. Jak się z M nie pogodzimy to cykl stracony. Powiem szczerze że jakoś strasznie tego chyba nie żałuję. Powoli dochodzę do wniosku że trzeba dać sobie spokój. Jak się nie uda do wakacji trzeba iść i w końcu zająć się moimi obfitymi @. Mam do wyboru tabletki anty lub mirene. Mirena na 5 lat więc o dzieciach po 40 nie ma mowy.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o objawy, to ja po tym cyklu już w nic nie uwierzę. Chyba brak objawów mnie prędzej zastanowi...
@Spark, no właśnie, co za strój?? Chwal się!
![qdkkx1hpzei65q7s.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fqdkkx1hpzei65q7s.png&hash=2c14632246841f447b83cfaa83be5a83)
No pięknie myjesz włosy na raty? Myślałam że tylko ja tak robię. Suchy szampon u mnie zdaje egzamin[emoji2] niekiedy nie chce się myć włosów
Emsi*
Dzięki [emoji8] u mnie to samo hehe wczoraj na stoku tak mi się niedobrze z głodu zrobiło ... musiałam zejść cos przekasic a normalnie nie mam takich atrakcji a zawsze mało jadam. Moja głowa juz jest w ciąży hehe [emoji1] [emoji1] [emoji1]Piersi jak balony, też tam czasem coś w dole poczuje. Wczoraj mi się bardzo niedobrze zrobiło. Ale może dlatego, że za mało wypilam. przez ostatnie 2 dni jakieś osłabienie, dziś już od rana na zakupach, karkówka w marynacie, po śniadaniu szykuje się do pracyprzyjemnego szusowania
![]()
Miłego dnia [emoji274]
reklama
Dariana
Ja bym próbowała 10dpo testem o czułości 10 ... życzę powodzenia ! Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] U mnie dziś 8dpo i cycki mnie bardzo bolą ale poza tym nic konkretnego ...
Mam 10szt. Nordtest o czułości 10. Kiedyś zrobiłam zapas
Nie mam żadnych objawów, ani mnie piersi nie bolą ani nic... tylko to jednorazowe plamienie w 6dpo daje mi nikłą nadzieję
Kiedy Ty testujesz?