Emsi*
Fanka BB :)
Ja bym próbowała 10dpo testem o czułości 10 ... życzę powodzenia ! Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] U mnie dziś 8dpo i cycki mnie bardzo bolą ale poza tym nic konkretnego ...Nessi podwójnie gratuluję! Wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Duuużoooo siły, zdrówka i spokojnych 9 mcy! [emoji173]
Lanvin to dobrze, że krwawka zdecydowała się w końcu pojawić. Powodzenia w nowym cyklu
Mfifi jeszcze raz gratuluję! Niech aniołek nad Wami czuwa. Dużo zdrówka dla Was :* [emoji173]
Verq mamy ten sam termin @. Trzymam kciuki żeby nie przyszła
StorAnia mam nadzieję, że ten cykl okaże się owocny i będziesz mogła pójść na zwolnienie.
Marc trzymam kciuki za II!
Joasia nie zakładaj najgorszego, pogódźcie się i działajcie. Nie możecie zmarnować tej okazji
Bulbasek nie trzymaj nas dłużej w niepewnościtrzymam kciuki za II
Campari0202 gratuluję
Leeleeth gratuluję i spokojnej ciąży życzęjednak coś w Tym jest, że Nasze aniołki same decydują kiedy do nas zejść. Niby nie miałaś szans na ciążę w tym cyklu przez pecherzyk a jednak. Nigdy nie można się poddawać
[emoji173]
M2b gratuluję! [emoji173] Życzę spokojnych 9 mcysuper, że TSH utrzymuje się na niskim poziomie.
Luna gratuluję [emoji173] dużo zdrówka i spokojnego czasu. Jak się czujesz?
Wszystkim zafasolkowanym o których zapomniałam życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy oraz szczęśliwego rozwiązania [emoji173]
Za wszystkie fighterki niezmiennie trzymam kciuki! A czekającym na @ życzę żeby nie przyszła przez 9 mcy
U mnie dziś 23dc wiec nudne oczekiwanie. W 14dc byłam na monitoringu podejrzeć czy jakieś jajeczko urosło (owu. przeważnie 17-19dc) a tu się okazało, że pecherzyk już pękł- najprawdopodobniej w 13dc
Obstawiam, że to przez Dongacykl nie był zbyt dobrze obstawiony (przytulanki 9 i 12 dc) bo dopiero się przygotowywaliśmy do działania
W 6dpo miałam lekkie jednorazowe plamienie żywą krwią, które daje mi nadzieję. Innych objawów brak..
Powiedzcie mi dziewczyny, jeśli teoretycznie zagnieżdżenie było w 6dpo to po jakim czasie najprędzej może wyjść pozytywny test?![]()
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...