Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 3 luty.kiedy testujesz?ja myslalam zeby we wtorek spróbować ...
Ja właśnie nie mam testów, musze coś zakupić ... ale też się boje. Chciałabym w niedziele to będzie 11dpo ... ale zobaczę jak to się pouklada [emoji6] A Ty kiedy planujesz tescik?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
To chyba dobrze, że tylko cycuchy, że żadnych wypryskow czy ból brzucha . Oby @ nie przyszła, czekamy na testaJa bym próbowała 10dpo testem o czułości 10 ... życzę powodzenia ! Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] U mnie dziś 8dpo i cycki mnie bardzo bolą ale poza tym nic konkretnego ...
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No mój też teraz wysoki i chudzielec. Jego ojciec ma ponad 190, ja też niska nie jestem, więc młody też z pewnością nie będzie :-)Lanvin, moj to bedzie taki chudy a długi.. mąż długo tak wyglądał dopiero od 5 lat nabrał masy a tak to 193cm i około 80 kg [emoji33] teraz ma przeszło 90 kg i w końcu wyglada normalnie [emoji12] a mały idzie w ślady taty.. wyciągnął się i zrobił chudy [emoji53] co do objawów to masz racje! Mnie też piersi bolały jak nigdy a @ przyszła w terminie.. moim wyznacznikiem to beda chyba pryszcze [emoji23] jak wyjdą standardowo dwa na twarzy to wiem, że przyjdzie @ i nie ma co testu robić [emoji12]
Paraplu, ja też mam taki przyrost włosów na nogach ehhh ogole wieczorem a rano już sa[emoji53]
Bulbasek, Emsi trzymam za was kciuki [emoji6] październik musi byc wasz!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boniu, jaki słodziak... Daj Wojtusiowych fluidków [emoji173]Kalendarzowo 9t0d czyli zaczynamy 10 tydzien ciazy. Krwiak jest troche mniejszy ale zbliza sie do wylotu wiec prędzej się oprozni niż wchlonie. A to moj "Wojtuś" bo przeczucie mam na chlopca [emoji813][emoji813][emoji813] nastepna wizyta 22luty i to juz genetyczne badania beda
Jak fajnie już wszystko widać))Kalendarzowo 9t0d czyli zaczynamy 10 tydzien ciazy. Krwiak jest troche mniejszy ale zbliza sie do wylotu wiec prędzej się oprozni niż wchlonie. A to moj "Wojtuś" bo przeczucie mam na chlopca ♥♥♥ nastepna wizyta 22luty i to juz genetyczne badania beda
Na listę pokładowa już Was wszystkie wpisalam. karkówka marynowana w vegecie natur (tylko suszone warzywa bez dziadostwa), kilka lisci laurowych, kilka ziaren jalowca, oliwa z oliwek, lyzka plynnego miodu mniam mniam do tego batat na parze i ogoreczek kiszonySpakowalas się już na tą łódź?
Daj przepis na karkówke [emoji14]
Ciekawe, czy się sprawdzi! Masz może zdjęcie dla nas? Daj ciotkom popatrzeć [emoji1]