reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wszytkich...znów miałam przerwę w forum ale tak trudno mi znaleść ostatnio na cokolwiek czas.... :O teraz tez jestem w pracy i w zasadzie mam przerwę ale ta przerwa wygląda tak ze jeszcze pisze pismo...ale jyjjuż mieni mi się w oczach i postanowiłam sprawdzić co tam u staraczek :)

Stosunki lepiej , co miesiąc boli tak bardzo mnie ten brzuch . Tak myślę żeby wybrać się do dobrego ginekologa co on na to

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze sie, mam nadzieje, ze wszystko Wam sie ulozy. Ten stres i rozczarowania pewnie bardzo na Was wplywaja jak pisala CzarnaMadzia.
Macie moze mozliwosc wyjechania gdzies razem chociaz na weekend? Zeby nie zajmowac sie przyziemnymi sprawami jak gotowanie, zmywanie, sprzatanie. Zeby spedzic ten czas na 100% razem cala trojka. Nie musi to byc daleko, wystarczy jakis domek kilknascie km od domu na weekend.

Wiesz, ja kilka lat temu niecierpialam pierwszego dnia okresu, tak mnie bolalo, ze plakalam. Najgorsze byly skurcze. Jeszcze ciagly bol jakos znosilam ale jak czulam skurcze macicy to bylo kiepsko. Przeszlo mi po tabletkach antykoncepcyjnych. Teraz czuje taki tepy bol pierwszego dnia ale zazwyczaj na tyle slaby, ze nie musze brac tabletki.
Najbardziej wkurza mnie teraz biegunka, w pracy jest to bardzo uciazliwe i niekomfortowe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszytkich...znów miałam przerwę w forum ale tak trudno mi znaleść ostatnio na cokolwiek czas.... :O teraz tez jestem w pracy i w zasadzie mam przerwę ale ta przerwa wygląda tak ze jeszcze pisze pismo...ale jyjjuż mieni mi się w oczach i postanowiłam sprawdzić co tam u staraczek :)

A ja sobie zrobilam nalesniki ze smazonymi jabluszkami...uwielbiam!!! I zaraz zbieram sie na terapie do Amsterdamu. Tami jakis nieogarniety dziem mam dzisiaj.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry