reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Zepsuła mi się lokowkosuszarka i nie nie wiem jaka teraz kupić , może coś polecacie ?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam firme Remington. Firma typowo fryzjerska, rewelacyjna jakosc. Mam suszarke i prostownice juz chyba z 10 lat i nadal jak nowe.
Zreszta jak pracowalam w sklepe agd to Ta firma cieszyla sie najwieksza popularnoscia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Jestem strasznie głodna...ale mam ten dzień ze coś zjadkabym ale nie wiem co....
Haha matko jak ja nie lubie tego laze do lodowki pierdyliard razy, otwieram, patrze, zamykam i tak w kolko tak jakby w ciagu paru min. od ostatniego otwarcia mialo sie pojawic w niej cos na co mam ochote
Ugotowalam sie w aucie :/ czekam sobie wlasnie na terapie i pije kawke
Wiecie co mam wrazenie, ze w Holandii na kursie prawa jazdy totalnie pomijaja zasady poruszania sie na ekspresowkach i autostradach.
Jade 2 pasmowa ekspresowka, limit to 120km/h. Prawym jada auta ok 90km/h. Zmieniam pas na lewy zeby ich wyprzedzic a przede mna auto jadace caly czas lewym 97km/h. No ludzie! Wale mu dlugimi - nic. Klakson - nic! Muslalam, ze mu ze zlosci w dupe wjade! Dopiero po jakims czasie przyspieszyl ale na prawy nie zjechal. Nie wiem, czy prawy to parzy w kola czy co?!
Ostatnia edycja:
Melania02
Zaangażowana w BB
Boże ja wogóle nie cierpię kierowców którzy jada jakby za sobą ciągnęli woły. ...kto im daje prawa jazdy .... rozumiem ze nie szaleć i z rozsądkiem ale ludzie nie 20 na godzinę a pusta drogaHaha matko jak ja nie lubie tego laze do lodowki pierdyliard razy, otwieram, patrze, zamykam i tak w kolko tak jakby w ciagu paru min. od ostatniego otwarcia mialo sie pojawic w niej cos na co mam ochote
Ugotowalam sie w aucie :/ czekam sobie wlasnie na terapie i pije kawke
Wiecie co mam wrazenie, ze w Holandii na kursie prawa jazdy totalnie pomijaja zasady poruszania sie na ekspresowkach i autostradach.
Jade 2 pasmowa ekspresowka, limit to 120km/h. Prawym jada auta ok 90km/h. Zmieniam pas na lewy zeby ich wyprzedzic a przede mna auto jadace caly czas lewym 97km/h. No ludzie! Wale mu dlugimi - nic. Klakson - nic! Muslalam, ze mu ze zlosci w dupe wjade! Dopiero po jakims czasie przyspieszyl ale na prawy nie zjechal. Nie wiem, czy prawy to parzy w kola czy co?!
Hej kochane ja tylko na moment... 27dc narazie cisza żadnych boli zapowiadających @ . Nie nastawiam się. Podejrzewam że nerwy po prostu zrobiły swoje i @ się obsunie. Dziś latała po sklepach za sukienka na komunie znalazłam w całym centrum handlowym tylko 1 godna uwagi.... w dodatku krwistoczerwona... fi tego piękny czarny zakiecik. Okazało się ze w butiku pracuje moja Stara znajoma i dołożyła mi ja do piątku... żebym jeszcze jutro miała czas pojechać do innego centrum handlowego i tam poogladala
Ps. Pojawiły się styczniowki może uda nam się do nich dołączyć! Trzymam mocno kciuki!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
O
Ps. Pojawiły się styczniowki może uda nam się do nich dołączyć! Trzymam mocno kciuki!
O
Paraplu
Boże ja wogóle nie cierpię kierowców którzy jada jakby za sobą ciągnęli woły. ...kto im daje prawa jazdy .... rozumiem ze nie szaleć i z rozsądkiem ale ludzie nie 20 na godzinę a pusta droga
Wlasnie nie wiem kto im daje, czesto mam wrazenie, ze w czipsach znalezli
Nie powiem bo na zwyklych drogach Holendrzy radza sobie na prawde super i jest duzo wyzsza kultura jazdy.
Ale ekspresowki i autostrady to porazka dziwne to bo maja ich pelno w kraju i czesto nimi jezdza.
Paraplu
22 dc, wlasnie bylam w toalecie i w majtach bialy sluz, 9 dni do testowanka...strasznie sie mi te dni ciagna.
Paraplu i mnie też biało... Ale to norma i mnie w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
Piesek to York? My mamy sunie yorka australijskiego wiem co znaczy stracić kucyka! Kiedyś gromer jej sciol!!!! Afera była jakich mało... zanim włoski odrosly odzwyczaila się i teraz nie pozwala sobie robić
Piesek to York? My mamy sunie yorka australijskiego wiem co znaczy stracić kucyka! Kiedyś gromer jej sciol!!!! Afera była jakich mało... zanim włoski odrosly odzwyczaila się i teraz nie pozwala sobie robić
Kupiłam jednak Bosch czekam na moje kochane Wspaniałe Stulecie
reklama
Paraplu
Paraplu i mnie też biało... Ale to norma i mnie w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
Maltanczyk
W sumie mam dwie maltanki, Poppi (ze scietym kucykiem) i Megi ze schroniska, od 2 miesiecy jest z nami.
Heh fajnie, ze ktos mnie rozumie w kwestii kucyka ten kto nie mial yorka czy maltanczyka nigdy tego nie zrozumie
Megi po lewej, Poppi po prawej jeszcze ze swietej pamieci kucykiem. Aktyalnego nie wrzuce bo wyglada okropnie, zadnej kobiecie bym tego nie zrobila nawet jesli jest psem