reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W sumie to zjadkabym ciasto truskawkowe i do tego lody śmietankowe i jeszcze pyszny sok bananowy ....uf...no głodna jestem a tu jeszcze musze zostać chwile w pracy :/

reklama
Zepsuła mi się lokowkosuszarka i nie nie wiem jaka teraz kupić , może coś polecacie ?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Polecam firme Remington. Firma typowo fryzjerska, rewelacyjna jakosc. Mam suszarke i prostownice juz chyba z 10 lat i nadal jak nowe.
Zreszta jak pracowalam w sklepe agd to Ta firma cieszyla sie najwieksza popularnoscia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem strasznie głodna...ale mam ten dzień ze coś zjadkabym ale nie wiem co....

Haha matko jak ja nie lubie tego :) laze do lodowki pierdyliard razy, otwieram, patrze, zamykam :D i tak w kolko :D tak jakby w ciagu paru min. od ostatniego otwarcia mialo sie pojawic w niej cos na co mam ochote :D

Ugotowalam sie w aucie :/ czekam sobie wlasnie na terapie i pije kawke :)

Wiecie co mam wrazenie, ze w Holandii na kursie prawa jazdy totalnie pomijaja zasady poruszania sie na ekspresowkach i autostradach.
Jade 2 pasmowa ekspresowka, limit to 120km/h. Prawym jada auta ok 90km/h. Zmieniam pas na lewy zeby ich wyprzedzic a przede mna auto jadace caly czas lewym 97km/h. No ludzie! Wale mu dlugimi - nic. Klakson - nic! Muslalam, ze mu ze zlosci w dupe wjade! Dopiero po jakims czasie przyspieszyl ale na prawy nie zjechal. Nie wiem, czy prawy to parzy w kola czy co?!

Ostatnia edycja:
Haha matko jak ja nie lubie tego :) laze do lodowki pierdyliard razy, otwieram, patrze, zamykam :D i tak w kolko :D tak jakby w ciagu paru min. od ostatniego otwarcia mialo sie pojawic w niej cos na co mam ochote :D

Ugotowalam sie w aucie :/ czekam sobie wlasnie na terapie i pije kawke :)

Wiecie co mam wrazenie, ze w Holandii na kursie prawa jazdy totalnie pomijaja zasady poruszania sie na ekspresowkach i autostradach.
Jade 2 pasmowa ekspresowka, limit to 120km/h. Prawym jada auta ok 90km/h. Zmieniam pas na lewy zeby ich wyprzedzic a przede mna auto jadace caly czas lewym 97km/h. No ludzie! Wale mu dlugimi - nic. Klakson - nic! Muslalam, ze mu ze zlosci w dupe wjade! Dopiero po jakims czasie przyspieszyl ale na prawy nie zjechal. Nie wiem, czy prawy to parzy w kola czy co?!

Boże ja wogóle nie cierpię kierowców którzy jada jakby za sobą ciągnęli woły. ...kto im daje prawa jazdy ....:) rozumiem ze nie szaleć i z rozsądkiem ale ludzie nie 20 na godzinę a pusta droga

Hej kochane ja tylko na moment... 27dc narazie cisza żadnych boli zapowiadających @ . Nie nastawiam się. Podejrzewam że nerwy po prostu zrobiły swoje i @ się obsunie. Dziś latała po sklepach za sukienka na komunie znalazłam w całym centrum handlowym tylko 1 godna uwagi.... w dodatku krwistoczerwona... ;) fi tego piękny czarny zakiecik. Okazało się ze w butiku pracuje moja Stara znajoma i dołożyła mi ja do piątku... żebym jeszcze jutro miała czas pojechać do innego centrum handlowego i tam poogladala :)

Ps. Pojawiły się styczniowki ;) może uda nam się do nich dołączyć! Trzymam mocno kciuki!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
O

Boże ja wogóle nie cierpię kierowców którzy jada jakby za sobą ciągnęli woły. ...kto im daje prawa jazdy ....:) rozumiem ze nie szaleć i z rozsądkiem ale ludzie nie 20 na godzinę a pusta droga

Wlasnie nie wiem kto im daje, czesto mam wrazenie, ze w czipsach znalezli ;)
Nie powiem bo na zwyklych drogach Holendrzy radza sobie na prawde super i jest duzo wyzsza kultura jazdy.
Ale ekspresowki i autostrady to porazka :( dziwne to bo maja ich pelno w kraju i czesto nimi jezdza.

Paraplu i mnie też biało... Ale to norma i mnie w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

Piesek to York? My mamy sunie yorka australijskiego ;) wiem co znaczy stracić kucyka! Kiedyś gromer jej sciol!!!! Afera była jakich mało... zanim włoski odrosly odzwyczaila się i teraz nie pozwala sobie robić :(

reklama
Paraplu i mnie też biało... Ale to norma i mnie w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

Piesek to York? My mamy sunie yorka australijskiego ;) wiem co znaczy stracić kucyka! Kiedyś gromer jej sciol!!!! Afera była jakich mało... zanim włoski odrosly odzwyczaila się i teraz nie pozwala sobie robić :(

Maltanczyk :)
W sumie mam dwie maltanki, Poppi (ze scietym kucykiem) i Megi ze schroniska, od 2 miesiecy jest z nami.
Heh fajnie, ze ktos mnie rozumie w kwestii kucyka :D ten kto nie mial yorka czy maltanczyka nigdy tego nie zrozumie :D

Megi po lewej, Poppi po prawej jeszcze ze swietej pamieci kucykiem. Aktyalnego nie wrzuce bo wyglada okropnie, zadnej kobiecie bym tego nie zrobila nawet jesli jest psem :D
1462378452-fl2xvg.jpeg

Do góry