Bulbasek
Fanka BB :)
40 lat to dopiero wszystko przed TobąSerio serio?
To mnie pocieszyłaś
Bo ja stara baba jestem. O mamo, zaraz skończę 40 lat dopiero wtedy będę Wam biadolić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
40 lat to dopiero wszystko przed TobąSerio serio?
To mnie pocieszyłaś
Bo ja stara baba jestem. O mamo, zaraz skończę 40 lat dopiero wtedy będę Wam biadolić
Trzymam mocno kciukiW wielu przypadkach 10 dpo wychodzi. A jak nie będzie to można spróbować za 2-3 dni lub jak @@ nie przyjdzie.
Nowe otwarcie ! Powodzenia [emoji6]
U mnie o 19tej 21mm a o 5 rano pękło ... gin mówil, że tak do 12h przy 21mm
A to do ginekologa z tym?? On wpisze i ustali dawkę?? Kurde, jak nie urok to......Tak za dużo,erytrox
Chwilkę pół minutki może
A czy może mi ktoś powiedzieć, gdzie znajdują się te tabelki ?
Hej, od wczoraj staram się Was nadrobić, ale kompletnie nie mam czasu, ani siły... wróżka krawka dzisiaj do mnie zawitała z potrójną siłą... ;( ;( muszę wytrwać w pracy do 19:00.
Trzymajcie kciuki za mnie i za mój nowy cykl!
Dziewczyny nie nadrobilm jeszcze. Odebrałam wyniki. Tsh 4,94 to niedobrze prawda??
A to do ginekologa z tym?? On wpisze i ustali dawkę?? Kurde, jak nie urok to......
@Lanvin kochanie u mnie @ zwykle 4 dni zioła też na regulację cyklu i wzmocnienie owu dong i ziola do owu, ja zwykle owu miałam 14-15 dc, a biorę doo 16dc
Zioła można pić naawet cały cykl jak komuś zależy na uregulowaniu a nie na owu, wtedy po 3 cyklach trzeba zrobić 1 cykl przerwyy