reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Matko dziewczyny, ale produkujecie postów :D

Nowe otwarcie ! Powodzenia [emoji6]

U mnie o 19tej 21mm a o 5 rano pękło ... gin mówil, że tak do 12h przy 21mm

Ja jak byłam u lekarza to pęcherzyk miał 2,2 i tego dnia w nocy musiał pęknąć, bo obudził mnie ból owulacyjny.

Odnośnie TSH, faktycznie jest sporo za wysokie (powinno być do 1,5), ale to nie jedyny wyznacznik, trzeba zbadać całą tarczycę. Swoją drogą tarczycę bardzo ładnie można wyregulować dietą, a nie od razu ładować hormony szczególnie jeżeli nie przekracza zbyt wiele, ale wymaga to sporo samozaparcia.

Hej, od wczoraj staram się Was nadrobić, ale kompletnie nie mam czasu, ani siły... wróżka krwawka dzisiaj do mnie zawitała z potrójną siłą... ;( ;( muszę wytrwać w pracy do 19:00.

Trzymajcie kciuki za mnie i za mój nowy cykl!

Ostatnia edycja:
A czy może mi ktoś powiedzieć, gdzie znajdują się te tabelki ? :confused::biggrin2:

Wrzucamy w postach, są kilka stron wstecz. Ja, gabrika i Spark mamy do nich dostęp :)

Hej, od wczoraj staram się Was nadrobić, ale kompletnie nie mam czasu, ani siły... wróżka krawka dzisiaj do mnie zawitała z potrójną siłą... ;( ;( muszę wytrwać w pracy do 19:00.

Trzymajcie kciuki za mnie i za mój nowy cykl!

Kochana, do mnie też, więc razem będziemy testować w lutym, mam nadzieję, że jeszcze załapiemy się na październik ostatnim rzutem :*

Hej dziewczyny, wpadłam przesłać wam ciążowe fluidki i zameldować siė po połówkowym.
Dzidziuch zdrowy, wszystko w normie i jest siusiak więc będzie drugi synio :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
@Lanvin kochanie u mnie @ zwykle 4 dni :) zioła też na regulację cyklu i wzmocnienie owu :) dong i ziola do owu, ja zwykle owu miałam 14-15 dc, a biorę doo 16dc :)
Zioła można pić naawet cały cykl jak komuś zależy na uregulowaniu a nie na owu, wtedy po 3 cyklach trzeba zrobić 1 cykl przerwyy :)

Ziółka kupujesz gotowe, czy w zielarskim montujesz? :)

Do góry