reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Udało się kobieto po cichutku gratuluję

Wiesz co, u mnie niechęć do tej pracy jest od lat. Ale zawsze było coś, że nie mogłam jej rzucić. A to rozstanie z D , a to choroby córki i rozszerzony pakiet medyczny za 100zł miesięcznie i możliwość szybkiego dostania się do specjalistów, a to później kupno działki, budowa małego letniego domku, a teraz starania... i tak już ósmy rok się męczę i wkur...am ;)
Ale tak źle jak teraz to nigdy nie było...nigdy. Jeśli do czerwca nie zajdę, to rzucam w cholerę starania i robotę, inaczej zwariuję...

Wszystko sie Kochana ułoży... ja jakbym opowiedziała Ci historie moja w pewnej firmie korpo to był koszmar z jednej do drugiej firmy ech... pózniej nie mogłam znaleźć odpowiedniej pracy, aż po rozwodzie poznałam mojego męża (obecnego i ostatniego :-)) i sie ułożyło :-)
Tylko, gdyby nie towarzystwo i brak zarządzającego, który obiektywnie patrzy na wszystkich i pomaga tutaj juz jest masakra :-( :-(
Chodzę zła jak osa i normalnie masakra :-) ale tłumacze sobie, ze moze w końcu zajdę w ciąże i pójdę na l4 :-( marzenia ...

@Lanvin kochanie u mnie @ zwykle 4 dni :) zioła też na regulację cyklu i wzmocnienie owu :) dong i ziola do owu, ja zwykle owu miałam 14-15 dc, a biorę doo 16dc :)
Zioła można pić naawet cały cykl jak komuś zależy na uregulowaniu a nie na owu, wtedy po 3 cyklach trzeba zrobić 1 cykl przerwyy :)

reklama
Do góry