reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!

qdkkx1hpzei65q7s.png
No najwyższa pora na nią !
wreszcie możesz rozpocząć starania a nie takie zawieszenie w próżni
Powodzenia w nowym cyklu[/QUOTE]

Dziękuję :*

Wrzucamy w postach, są kilka stron wstecz. Ja, gabrika i Spark mamy do nich dostęp :)

Kochana, do mnie też, więc razem będziemy testować w lutym, mam nadzieję, że jeszcze załapiemy się na październik ostatnim rzutem :*

Szczerze powiem, że ja to już mam duże wątpliwości... od wczoraj mam taki wisielczy humor, że masakra... Przy tak nieregularnych cyklach ciężko cokolwiek "ustrzelić"...

Może w sobotę? :) ja będę 11 dpo. A u Ciebie też tak jakoś prawda?
U mnie będzie 10dpo jak dobrze liczę [emoji12] ... jak uda mi się kupić test (niezauwazenie, bo jesteśmy paczką w górach [emoji41] ) to czemu nie .... choć nie powiem, że się nie boję ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

U mnie będzie 10dpo jak dobrze liczę [emoji12] ... jak uda mi się kupić test (niezauwazenie, bo jesteśmy paczką w górach [emoji41] ) to czemu nie .... choć nie powiem, że się nie boję ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No wiem Kochana. :* Ja mam pozytywne odczucia, ale niepewność też mała z tyłu głowy.

reklama
Dziękuję za odpowiedzi! U gina byłam w czerwcu, zlecił cytologię, badanie na wykrycie toksoplazmozy i różyczki. Wszystko wyszło ok. Ale może faktycznie warto zbadać owulacje i hormony. Czy orientujecie się może jakie hormony należy zbadać? Wiem na pewno, że prolaktynę.

Pozdrawiam:)

Do góry