reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?

A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nowe otwarcie ! Powodzenia [emoji6]
To dobrze, ze przyszla to znowu będzie można działać. :)

Owu miałam 8 dni temu. Licząc, ze @@@ po 14 dniach to 31.01. Ale może w weekend spróbuję. Gin mi kazał zrobić tydzień po terminie żebym nie musiała przeżywać tego co ostatnio. Ale ja chyba nie dam rady i moze w weekend zrobie test. chyba, ze zacznę plamic to zrobię jak @ nie przyjdzie.
To kiedy testujemy ? [emoji12]
Bulbasek *babydust* leci do ciebie :))) dobrze się czuje wizytę na nfz mam w poniedziałek ale do swojego ginekologa mam 03.02 :) ale nie wiem czy pójdę na ten nfz bo ma ta kobieta fatalne opinie :/
Ja tez poproszę kochana [emoji7]
Dziewczyny pomóżcie trochę, jak wasi ginekolodzy mówią,ile mają pęcherzyki jak pękają??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie o 19tej 21mm a o 5 rano pękło ... gin mówil, że tak do 12h przy 21mm
A twój test gdzie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze[emoji4] .... dopiero 7dpo ale trzymaj kciuki pls [emoji8] W pn chyba zatestuje

Campari gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Bertha dziękuję i lovja ... wiesz za co [emoji8] [emoji6] [emoji41]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Co to za badanie że aż tyle???we wszstkich klinikach komputerowe badanie nasienia ok.150-200 zł...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hba i chromatyna... Masakra jakaś.
Zrobi podstawowe i tyle. Może wyjdą lepiej i nie trzeba będzie. Zresztą zapiszę nas do innego lekarza, bo ta kobita była koszmarna. Razem z nią był facet, który badał D, a ona się go pyta "jak tam jajca? Dobrze?" Państwowa służba zdrowia... koszmar :D

A o mnie coś mówiła? :D
Zresztą ten cykl jest tak obstawiony, że już zatarta jestem :D

Wiesz, jako że aktualnie sprawuje nade mną pieczę przez kilka dni, to mogę nawiązać z nią jakieś połączenie i spróbować wyciągnąć jakieś info :D Może jeszcze któraś chętna? :D

PS Ania, właśnie luknęłam na Twój kalendarz, nieźle poszaleliście... Po @ chyba muszę wziąć z Was przykład :D Mój przed spaniem mnie zagadywał, ale tak bardziej w formie żartu, bo ani mi, ani jemu się nie chciało, bo byliśmy padnięci, to mu powiedziałam, że nie będę spermy marnować :D Powiedział, że durna jestem :D

@campari0202 Gratulacje, piękne kreseczki:)
@Lanvin Dobrze, że przyszła - przynajmniej wiesz na czym stoisz :) to co zaczynamy kolejny cykl staranek :) Ja ma 3dc i czekam aż się skończy @. U mnie to trwa zazwyczaj 6 dni także jeszcze trochę. I od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę.
A propo temperatury bo ja nie obcykana..... Gdzie najlepiej mierzyć temperaturę i od którego dc? A ten dong to na co jest? Wiem gdzieś, któraś z Was pisała o tym dongu, ale tyle się przewijało tych nazw i nie zapamiętałam.
Dong Quai :) a najlepiej mierzyć tam na dole... jest stała, a w ustach jaak mierzyłam to codziennie o tej ssamej porze inna :/

reklama
To tylko dwa dni różnicy między nami :) Będziemy działać na tym samym etapie :) Ile trwają Twoje cykle? A co do temperatury, to termometr owulacyjny kupiłaś, czy masz zwykły? Bo powinien być taki, który ma do dwóch miejsc po przecinku :) Mierzysz o stałej godzinie rano, jak się obudzisz, zanim wstaniesz z łóżka, po minimum 3 godzinach snu, ja będę mierzyć w buzi :) W przeciwnym razie tempka może być niemiarodajna.

A jeśli chodzi o donga, to @Spark jest specjalistką w temacie, ale ja np. będę brać na wyregulowanie cyklu i wywołanie owulacji :)
Nie polecam mierzenia w ustach, naprawdę... mierzyłam tak 4 cykle i nic z tego nie wiedziałam... a tam na dole idealnie pokazuje skok! :)

Do góry