reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No my już po wizycie w Klinice Andrologii i Endokrynologii Płodności. Masakra. Wizyta na NFZ. Warunki koszmarne. Pani doktor... szkoda gadać. Jedyne czego się dowiedziałam to to, że mam współżyć jak najczęściej :D Dobre :) D dostał skierowanie na rozszerzone badania nasienia, ja na hormony. Zawsze trochę wyciągnie się z NFZ u ;)
Pewnie wyciągnąć jak najwięcej od NFZ[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie coś rozkłada [emoji53] normalnie super.. ledwo w pracy siedzę [emoji30]
StorAnia, co to za cena?! Masakra jakaś..
Lanvin, czasem faktycznie tak jest, że ekonomiczna jest szybciej [emoji6] ciekawe kiedy moja z żelem przyjdzie [emoji16]
Witam, nowe dziewczyny i życzę szybkiego zafasolkowania [emoji3]
Bulbasek, obiecujące objawy [emoji16] czekam z niecierpliwością na weekend hihi [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie wykres tempki dziwaczny, że aż nie wiem co myśleć. Pierwszy raz miałam spadek znacznie poniżej temp. bazowej. nie umiem wkleić wykresu z ovufriend ale naprawdę nie wiem o co chodzi. Czy to możliwe, żeby zagnieżdżenie było 4 dpo? Jednodniowy spadek, a potem wzrost wyżej niż było pierwotnie... dzisiejsza temp też dość wysoka, choć niższa niż wczoraj, ale dziś praktycznie nie spałam, więc nie biorę jej za bardzo pod uwagę...

reklama
Do góry