reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?

A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nowe otwarcie ! Powodzenia [emoji6]
To dobrze, ze przyszla to znowu będzie można działać. :)

Owu miałam 8 dni temu. Licząc, ze @@@ po 14 dniach to 31.01. Ale może w weekend spróbuję. Gin mi kazał zrobić tydzień po terminie żebym nie musiała przeżywać tego co ostatnio. Ale ja chyba nie dam rady i moze w weekend zrobie test. chyba, ze zacznę plamic to zrobię jak @ nie przyjdzie.
To kiedy testujemy ? [emoji12]
Bulbasek *babydust* leci do ciebie :))) dobrze się czuje wizytę na nfz mam w poniedziałek ale do swojego ginekologa mam 03.02 :) ale nie wiem czy pójdę na ten nfz bo ma ta kobieta fatalne opinie :/
Ja tez poproszę kochana [emoji7]
Dziewczyny pomóżcie trochę, jak wasi ginekolodzy mówią,ile mają pęcherzyki jak pękają??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie o 19tej 21mm a o 5 rano pękło ... gin mówil, że tak do 12h przy 21mm
A twój test gdzie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze[emoji4] .... dopiero 7dpo ale trzymaj kciuki pls [emoji8] W pn chyba zatestuje

Campari gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Bertha dziękuję i lovja ... wiesz za co [emoji8] [emoji6] [emoji41]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Co to za badanie że aż tyle???we wszstkich klinikach komputerowe badanie nasienia ok.150-200 zł...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hba i chromatyna... Masakra jakaś.
Zrobi podstawowe i tyle. Może wyjdą lepiej i nie trzeba będzie. Zresztą zapiszę nas do innego lekarza, bo ta kobita była koszmarna. Razem z nią był facet, który badał D, a ona się go pyta "jak tam jajca? Dobrze?" Państwowa służba zdrowia... koszmar :D

A o mnie coś mówiła? :D
Zresztą ten cykl jest tak obstawiony, że już zatarta jestem :D

Wiesz, jako że aktualnie sprawuje nade mną pieczę przez kilka dni, to mogę nawiązać z nią jakieś połączenie i spróbować wyciągnąć jakieś info :D Może jeszcze któraś chętna? :D

PS Ania, właśnie luknęłam na Twój kalendarz, nieźle poszaleliście... Po @ chyba muszę wziąć z Was przykład :D Mój przed spaniem mnie zagadywał, ale tak bardziej w formie żartu, bo ani mi, ani jemu się nie chciało, bo byliśmy padnięci, to mu powiedziałam, że nie będę spermy marnować :D Powiedział, że durna jestem :D

@campari0202 Gratulacje, piękne kreseczki:)
@Lanvin Dobrze, że przyszła - przynajmniej wiesz na czym stoisz :) to co zaczynamy kolejny cykl staranek :) Ja ma 3dc i czekam aż się skończy @. U mnie to trwa zazwyczaj 6 dni także jeszcze trochę. I od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę.
A propo temperatury bo ja nie obcykana..... Gdzie najlepiej mierzyć temperaturę i od którego dc? A ten dong to na co jest? Wiem gdzieś, któraś z Was pisała o tym dongu, ale tyle się przewijało tych nazw i nie zapamiętałam.
Dong Quai :) a najlepiej mierzyć tam na dole... jest stała, a w ustach jaak mierzyłam to codziennie o tej ssamej porze inna :/

reklama
To tylko dwa dni różnicy między nami :) Będziemy działać na tym samym etapie :) Ile trwają Twoje cykle? A co do temperatury, to termometr owulacyjny kupiłaś, czy masz zwykły? Bo powinien być taki, który ma do dwóch miejsc po przecinku :) Mierzysz o stałej godzinie rano, jak się obudzisz, zanim wstaniesz z łóżka, po minimum 3 godzinach snu, ja będę mierzyć w buzi :) W przeciwnym razie tempka może być niemiarodajna.

A jeśli chodzi o donga, to @Spark jest specjalistką w temacie, ale ja np. będę brać na wyregulowanie cyklu i wywołanie owulacji :)
Nie polecam mierzenia w ustach, naprawdę... mierzyłam tak 4 cykle i nic z tego nie wiedziałam... a tam na dole idealnie pokazuje skok! :)

Do góry