![]()
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również gratuluje [emoji173]️ Wszystkim nam życze takich kreseczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]
Który dzień cyklu masz dzisiaj :-)?
Mialam tak samo 7lat temu [emoji4] i pojawil sie moj syn. Takze gratuluje i zycze zdrowego pieknego bobasa [emoji173]
Napisane na LG-H960 w aplikacji Forum BabyBoom
@campari0202 Gratulacje, piękne kreseczki
@Lanvin Dobrze, że przyszła - przynajmniej wiesz na czym stoiszto co zaczynamy kolejny cykl staranek
Ja ma 3dc i czekam aż się skończy @. U mnie to trwa zazwyczaj 6 dni także jeszcze trochę. I od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę.
A propo temperatury bo ja nie obcykana..... Gdzie najlepiej mierzyć temperaturę i od którego dc? A ten dong to na co jest? Wiem gdzieś, któraś z Was pisała o tym dongu, ale tyle się przewijało tych nazw i nie zapamiętałam.
To działamy razem, mi się krwawka skończyła wczoraj, dong łykam i od wczoraj zioła sroki bo doszły. Zobaczymy, może się cuda zadzieja w tym miesiącu. W poniedziałek na wizyte do ginki idę to może będzie coś więcej wiadomo. Oby jaja rosły [emoji123]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze, ze przyszla to znowu będzie można działać.@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!
![]()
Weź mi Kochana podeslij fluidki. :* a Ty jak się czujesz? Wizyta w poniedziałek ?Bulbasek ja ciebie proszę wes ty bądź w ciąży !
To małpa jedna no!@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!
![]()