reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również gratuluje [emoji173]️ Wszystkim nam życze takich kreseczek :)) Może w końcu wysypie się wór z poztywnymi testami :) Jutro dam znać, jak na monitoringu i czy mamy powód do działania.

reklama
@campari0202 Gratulacje, piękne kreseczki:)
@Lanvin Dobrze, że przyszła - przynajmniej wiesz na czym stoisz :) to co zaczynamy kolejny cykl staranek :) Ja ma 3dc i czekam aż się skończy @. U mnie to trwa zazwyczaj 6 dni także jeszcze trochę. I od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę.
A propo temperatury bo ja nie obcykana..... Gdzie najlepiej mierzyć temperaturę i od którego dc? A ten dong to na co jest? Wiem gdzieś, któraś z Was pisała o tym dongu, ale tyle się przewijało tych nazw i nie zapamiętałam.

BASIA 89- aktualnie czekam na okres. W zeszłym miesiącu miałam 24. Cykl mam 29dniowy więc powinnam mieć 22.01 @. Ale coś mi się ostatnio ten cykl przekłada bo mam nie w terminie ostatnio. Wczoraj zrobiłam test bo już się ciekawilam ale niestety negatywny więc na dniach @będzie .A nad imieniem długo się zastanawialiśmy bo dużo imion nam się podobało. A na drugie córka ma Nina
LANVIN- Dlugo starasz się już o bobasa?
JOASZKA - My mieliśmy się starać już dawno ale czekałam 5 lat żeby dostać normalna umowe o prace bo z jednej wyplaty dziś ciężko. Pracowałam cały czas na zlecenie dlatego taka różnica.
VERQ- A ty długo się starasz?
BULBASEK- Ja też jestem z maja
ANICZKA87- Witaj. Nie przejmuj się my też staramy się od sierpnia. Przy pierwszej córce nie było problemu, od razu zaszlam w ciążę. Teraz trochę czekamy.
JOLA8986- Nie poddawaj się. Ja też nieraz myślę czy wszystko ok z nami, Wkoncu nie mamy nawet 30 lat żeby było za późno więc najlepiej nie myśleć i podejść do tego będzie to super, nie uda się to trudno i wtedy z reguły wychodzi.

Ostatnia edycja:
Mialam tak samo 7lat temu [emoji4] i pojawil sie moj syn. Takze gratuluje i zycze zdrowego pieknego bobasa [emoji173]

Napisane na LG-H960 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki[emoji38] oby tak było jak piszesz [emoji6] zrobię za kilka dni jeszcze test i dam znać czy się potwierdził [emoji7]

@campari0202 Gratulacje, piękne kreseczki:)
@Lanvin Dobrze, że przyszła - przynajmniej wiesz na czym stoisz :) to co zaczynamy kolejny cykl staranek :) Ja ma 3dc i czekam aż się skończy @. U mnie to trwa zazwyczaj 6 dni także jeszcze trochę. I od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę.
A propo temperatury bo ja nie obcykana..... Gdzie najlepiej mierzyć temperaturę i od którego dc? A ten dong to na co jest? Wiem gdzieś, któraś z Was pisała o tym dongu, ale tyle się przewijało tych nazw i nie zapamiętałam.

To tylko dwa dni różnicy między nami :) Będziemy działać na tym samym etapie :) Ile trwają Twoje cykle? A co do temperatury, to termometr owulacyjny kupiłaś, czy masz zwykły? Bo powinien być taki, który ma do dwóch miejsc po przecinku :) Mierzysz o stałej godzinie rano, jak się obudzisz, zanim wstaniesz z łóżka, po minimum 3 godzinach snu, ja będę mierzyć w buzi :) W przeciwnym razie tempka może być niemiarodajna.

A jeśli chodzi o donga, to @Spark jest specjalistką w temacie, ale ja np. będę brać na wyregulowanie cyklu i wywołanie owulacji :)

To działamy razem, mi się krwawka skończyła wczoraj, dong łykam i od wczoraj zioła sroki bo doszły. Zobaczymy, może się cuda zadzieja w tym miesiącu. W poniedziałek na wizyte do ginki idę to może będzie coś więcej wiadomo. Oby jaja rosły [emoji123]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A ile trwają Twoje cykle? Powiedz mi od którego dc bierzesz donga i kiedy kończysz? @Spark pisała ostatnio, ale ja nie wiem kiedy mam przestać brać, czy przed owu, czy po owu, czy kiedy?

Czyżby moje fluidy @ podziałały? [emoji3]

Najwidoczniej! O tym pomyślałam jak tylko zobaczyłam w toalecie skutki tej wizyty :p

@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?

A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!

qdkkx1hpzei65q7s.png
To dobrze, ze przyszla to znowu będzie można działać. :)

Owu miałam 8 dni temu. Licząc, ze @@@ po 14 dniach to 31.01. Ale może w weekend spróbuję. Gin mi kazał zrobić tydzień po terminie żebym nie musiała przeżywać tego co ostatnio. Ale ja chyba nie dam rady i moze w weekend zrobie test. chyba, ze zacznę plamic to zrobię jak @ nie przyjdzie.

reklama
Do góry