reklama
WitajWitam.
Ja po 7 latach znów zaczynam starania o bobo obym długo czekać nie musiała...
Trudno nadrobić cały temat... Tyle zapisałyście że zapewne nadrobię dopiero wtedy gdy będę mogła posiedzieć w domu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Fanka BB :)
Nimitii jakoś jak weszłam na bb i na wrześniowej trafiłam na Twoj post ze do czerwca musisz pracować bo z 12 miesięcy liczą Ci ZUS. A skąd masz takie info? Bo ja wiem, że z 3 miesięcy zaciekawiło mnie toA jak oceniasz ten system edukacyjny ? Tak z ciekawości.
A.co do rocznego macierzyńskiego to pierwszy raz w czymś przodujemy
Emsi*
Wow super mentor ... zazdraszczam. Tez by mi się taki przydał od czasu do czasu [emoji41]to nawet nie o śmiech chodzi - raczej o takie wzmocnienie. ten kumpel jest trenerem sztuk walki, mocny, empatyczny facet, który na treningu wyłapał, że dzieje się coś nie tak ze mną... wpadł i trochę mnie wybił z tego depresyjnego ciągu... potrafi zmotywować mnie do naprawdę ciężkiej pracy. zwłaszcza nad sobą....
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Bardzo fajny jest ten system nauczania. Mogli by taki wprowadzić unas[emoji2]Zazdroszczę tego systemu.
Gosiaq85
Hej! Odebrałam dzisiaj wynik hcg całkowite <0.100 więc ciaza wykluczona. Tsh 1.45 wiec super. Okresu 11 dzien nie mam. Myślę że lada chwila przyjdzie bo już właściwie id wczoraj boli mnie brzuch. Jestem taka wzdeta. Czuje jakby mi podbrzusze miało wystrzelic.... i duży ból głowy. Wczoraj po południu też. Więc albo rzeczywiście coś się przestawilo od tak sobie co jest dziwne bo na mnie nawet stres itp nigdy nie działały albo jakaś torbiel lub inne dziadostwo.
Nimitii jakoś jak weszłam na bb i na wrześniowej trafiłam na Twoj post ze do czerwca musisz pracować bo z 12 miesięcy liczą Ci ZUS. A skąd masz takie info? Bo ja wiem, że z 3 miesięcy zaciekawiło mnie to
Nie wiem jak jest teraz ale ja będąc w ciazy to tez miałam liczoną średnią z 12 miesięcy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Nie wiem jak jest teraz ale ja będąc w ciazy to tez miałam liczoną średnią z 12 miesięcy
Mi sie wydaje, ze zmieniono pezepisy z 3 na 12 miesiecy bo byla duza skala walkow, ze babeczki jak tylko zobaczyly 2 kreski zakladaly firmy i 3 miesiace placily najwiekszy ZUS i od razu szly na zwolnienie i braly kupe kasy.
Przykro mi że nie na fasolki [emoji23]Hej! Odebrałam dzisiaj wynik hcg całkowite <0.100 więc ciaza wykluczona. Tsh 1.45 wiec super. Okresu 11 dzien nie mam. Myślę że lada chwila przyjdzie bo już właściwie id wczoraj boli mnie brzuch. Jestem taka wzdeta. Czuje jakby mi podbrzusze miało wystrzelic.... i duży ból głowy. Wczoraj po południu też. Więc albo rzeczywiście coś się przestawilo od tak sobie co jest dziwne bo na mnie nawet stres itp nigdy nie działały albo jakaś torbiel lub inne dziadostwo.
reklama
Bulbasek
No właśnie, może to zależy od zakładu pracy. Ale kilka moich koleżanek np miało wyższe ZUSy przez 3 miesiące i szły na zwolnienie i miały z 3 ostatnich miesięcy. Tak jak do kredytu się składa i z 3 biorą. Ale to tak z ciekawości tylkoNie wiem jak jest teraz ale ja będąc w ciazy to tez miałam liczoną średnią z 12 miesięcy