reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I tak szybko wyszedł?? Ładne kreski[emoji6]a cykle jak długie? Ile dni po owu testowałaś?Ja miałam mieć jutro ale przyszła 5 dni wcześniej więc wszystko się popierniczyło...pierwszy raz w życiu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Cykle 28 dni. 25 dnia cyklu wyszedł już mi pozytywny.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Joaszka zauważyłam że jestes z Białegostoku gdzie do kliniki się zapisałaś? Miło spotkac kogos ze swoich stron ☺ długo już sie starasz? Dzieciaczki juz masz? Pozdrawiam

Dziewczyny,ja wczoraj wieczorem miałam mały kryzys odnośnie tych starań ,a bardziej odnośnie trzeciego dziecka...Że to głupi pomysł,że kolejne 3 lata w dupie, bo do pracy nie pójdę,dopóki dziecko nie zacznie przedszkola,że będę sama z trójką,że ja się nie nadaję i w ogóle...:hmm::no:
Ale rano jakoś bardziej pozytywnie na to spojrzałam. P. mówi,że nawet lepiej zabrać się do rzeczy teraz,dopóki mamy jeszcze wózek,łóżeczko, małe ciuszki...Chociaż to takie bardziej chłopięce,ale jednak dziewczynce w zasadzie wszystko pasuje,chłopcu już niekoniecznie. :rolleyes2: Poza tym,gdyby się udała dziewczynka, to na pewno i tak bym się skusiła na parę sztuk różowych bodziaków czy czegoś w tym stylu. :-D:-D:-D
Dziś 11 dc, wczoraj ze względu na tą chandrę przytulanek nie było,ale dzisiaj wieczorem starego zaciągam do wyra. :-) :)

reklama
Do góry