Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cykle 28 dni. 25 dnia cyklu wyszedł już mi pozytywny.I tak szybko wyszedł?? Ładne kreski[emoji6]a cykle jak długie? Ile dni po owu testowałaś?Ja miałam mieć jutro ale przyszła 5 dni wcześniej więc wszystko się popierniczyło...pierwszy raz w życiu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepisze ale to odplatny zastrzyk ceny od 70zl do 200,ja 70zl co mc płacę
O proszę trzymam kciuki z niecierpliwością czekam na wyniki[emoji2]Hej a ja nie wytrzymałem i pojechalam na betę o miedzy15-19 mam mieć wyniki na Email podesłanie dziś 27dc
3 mamy kciuki![emoji6]Hej a ja nie wytrzymałem i pojechalam na betę o miedzy15-19 mam mieć wyniki na Email podesłanie dziś 27dc
To czekamyHej a ja nie wytrzymałem i pojechalam na betę o miedzy15-19 mam mieć wyniki na Email podesłanie dziś 27dc
A ile jednostek bierzesz?Przepisze ale to odplatny zastrzyk ceny od 70zl do 200,ja 70zl co mc płacę
1 ampulko strzykawka 2500jed chyba,sama podajesz we brzuch przy pecherzyku 18mm