reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Robisz jutro że mną test? [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Coś mi przerwało pisanie... Bardzo chętnie, ale wiem, że wyjdzie biel bielsza niż biel. Niby te sutki, ale nic więcej. Ja spisałam ten cykl na straty. Wysokie tsh, od kilku dni ciągnie mnie lewy cyc, co jest oznaką, że krwawa Marry przyjdzie na pewno. Więc nawet się nie nakręcałam, nie doszukiwałam objawów, bo wiem, że dostanę jutro okres. Ale czekam z niecierpliwością na Twoje dwie kreski i zaciskam mocno kciuki :)
P.S. Jeżeli jednak krwawa nie przyjdzie jutro to zatestuję w sobotę, ale niczym się nie łudzę.

reklama
A prywatnie w Wiatrakowie nie da sie pójść do gina?

:*
Nawet powiem szczerze ze nie sądziłam ze zrosty mogą powodować poronienia. Bardziej byłam przekonana ze utrudniają zajście bo zagnieżdżanie jest utrudnione.
Boje sie ze gin słaby albo nie znający sie na zrostach nic na usg nie bedzie umiał wypatrzyć..
ciekawe czy te czopki zagranica w ogóle sa, bo te sa produkowane przez Polska firmę. Spisz sobie skład i pokaz ginowi.

:) :*

Ja tez bym szła od razu po pozytywnym teście! :) na serduszko pójdziesz po prostu na kolejna wizyte za tydzień lub dwa :)

Ovitrelle, to tak samo jak Pregnyl na pęknięcie pęcherzyków. Skład to Hcg. Wiec po zastrzyku ma sie pozytywne testy przez jakies 10-11 dni bo sie Hcg utrzymuje w organizmie.

Ja czekam u gina na monitoring czy pecherzyk pękł. Przy okazji moja infekcja przeniosła sie na pęcherz który boli :( wiec słabo z tym cyklem. Mysle ze plemniki nie miały szans z tymi moimi globulkami na infekcje... a tak sie cieszyłam ze dawno żadnej infekcji nie miałam, no to teraz mam. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dobrze mówisz [emoji2] ile można wytrzymać[emoji18]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry