reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Leeleeth ja się tak boje ze nic nie kupię chyba do 8m :( jak poszłam na wizytę i nic nie zobaczyłam przestraszyłam się ze będzie tak samo jak rok temu. Powiem.ci ze nawet unikam tych samych schematów co w zeszłej ciąży ze strachu ze jeśli zrobię tak samo znowu będzie źle :(

Biedaku, namęczysz się! Tak bym chciała żebyś już w sercu miała pewność, że będzie wszystko Ok [emoji17]

Musisz spróbować uwierzyć, że jest dobrze i będzie dobrze nie porównywać a cieszyć się każdym dniem. Czuje, że tym razem będzie dobrze i będzie dziewuszka [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7][emoji7][emoji173]️

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
A wezcie...wielka obraza majestatu, juz auto bedzie sprzedawal bo po co nam jak nie chce z nim jezdzic. A ku*wa wystarczy zeby zwolnil i przestal cwaniakowac na drodze. Jeszcze mi gada, ze kazdy popelnia bledy na drodze. Ok kiedy 200km/h to blad?!

Na Wielkanoc jak juz to lece samolotem i mam w doopie czy to bedzie 3 razy wiecej kosztowalo. Jak on chce to niech sobie jedzie autem ale beze mnie. Moze to go w koncu czegos nauczy bo ani prosby ani grozby nie dzialaja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 792453
Ja wiem, że ponoć nic się nie kupuje wcześniej, żeby nie zapeszać. Ale mam w nosie zabobony ;) jak nie dla mojego to dla wnuków będą :D
Pingwin to wańka wstańka z bimbałkiem w środku ;) prawda że cudne? ;)
Dziewczyny a te cudeńka to wykopaliska z lumpeksu ;) Teraz pralka, Zamrażalnik na 24 g i gotowe :p
No cudeńka [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Super tak mówią, ale co ma być to będzie. Nie ma co wierzyć w takie rzeczy tylko cieszyć się i mieć nadzieję że wszystko będzie super.
U mnie 8 dzień spóźnienia i nadal nic. Byłam na pobraniu tsh i hcg całkowite i pewnie prędzej przyjdzie ta @ wredna jedna niż wynik będzie. Ma być dopiero we wtorek.

Super tak mówią, ale co ma być to będzie. Nie ma co wierzyć w takie rzeczy tylko cieszyć się i mieć nadzieję że wszystko będzie super.
U mnie 8 dzień spóźnienia i nadal nic. Byłam na pobraniu tsh i hcg całkowite i pewnie prędzej przyjdzie ta @ wredna jedna niż wynik będzie. Ma być dopiero we wtorek.
A czemu całkowite a nie po prostu betę?

Też mam w marcu urodziny [emoji16]

Piękne!! [emoji7] wczoraj chciałam kupić zestaw bodziaków bo akurat na promocji w Tesco były [emoji1] Ale jakoś się jednak powstrzymałam [emoji1] poza tym musialabym kupić 2 zestawy - różowy i niebieski [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.

@Lanvin jak chcesz to zostało mi sporo testów owu i mogę Ci podesłać [emoji12]

f2w3rjjgpsehityp.png
O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]

Właśnie zrobiłam inhalacje z wody z solą, bo nie mam żadnych ziół co by się nadały ... dzięki [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry