reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Leeleeth ja się tak boje ze nic nie kupię chyba do 8m :( jak poszłam na wizytę i nic nie zobaczyłam przestraszyłam się ze będzie tak samo jak rok temu. Powiem.ci ze nawet unikam tych samych schematów co w zeszłej ciąży ze strachu ze jeśli zrobię tak samo znowu będzie źle :(

Biedaku, namęczysz się! Tak bym chciała żebyś już w sercu miała pewność, że będzie wszystko Ok [emoji17]

Musisz spróbować uwierzyć, że jest dobrze i będzie dobrze nie porównywać a cieszyć się każdym dniem. Czuje, że tym razem będzie dobrze i będzie dziewuszka [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7][emoji7][emoji173]️

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
A wezcie...wielka obraza majestatu, juz auto bedzie sprzedawal bo po co nam jak nie chce z nim jezdzic. A ku*wa wystarczy zeby zwolnil i przestal cwaniakowac na drodze. Jeszcze mi gada, ze kazdy popelnia bledy na drodze. Ok kiedy 200km/h to blad?!

Na Wielkanoc jak juz to lece samolotem i mam w doopie czy to bedzie 3 razy wiecej kosztowalo. Jak on chce to niech sobie jedzie autem ale beze mnie. Moze to go w koncu czegos nauczy bo ani prosby ani grozby nie dzialaja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 792453
Ja wiem, że ponoć nic się nie kupuje wcześniej, żeby nie zapeszać. Ale mam w nosie zabobony ;) jak nie dla mojego to dla wnuków będą :D
Pingwin to wańka wstańka z bimbałkiem w środku ;) prawda że cudne? ;)
Dziewczyny a te cudeńka to wykopaliska z lumpeksu ;) Teraz pralka, Zamrażalnik na 24 g i gotowe :p
No cudeńka [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Super tak mówią, ale co ma być to będzie. Nie ma co wierzyć w takie rzeczy tylko cieszyć się i mieć nadzieję że wszystko będzie super.
U mnie 8 dzień spóźnienia i nadal nic. Byłam na pobraniu tsh i hcg całkowite i pewnie prędzej przyjdzie ta @ wredna jedna niż wynik będzie. Ma być dopiero we wtorek.

Super tak mówią, ale co ma być to będzie. Nie ma co wierzyć w takie rzeczy tylko cieszyć się i mieć nadzieję że wszystko będzie super.
U mnie 8 dzień spóźnienia i nadal nic. Byłam na pobraniu tsh i hcg całkowite i pewnie prędzej przyjdzie ta @ wredna jedna niż wynik będzie. Ma być dopiero we wtorek.
A czemu całkowite a nie po prostu betę?

Też mam w marcu urodziny [emoji16]

Piękne!! [emoji7] wczoraj chciałam kupić zestaw bodziaków bo akurat na promocji w Tesco były [emoji1] Ale jakoś się jednak powstrzymałam [emoji1] poza tym musialabym kupić 2 zestawy - różowy i niebieski [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.

@Lanvin jak chcesz to zostało mi sporo testów owu i mogę Ci podesłać [emoji12]

f2w3rjjgpsehityp.png
O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]

Właśnie zrobiłam inhalacje z wody z solą, bo nie mam żadnych ziół co by się nadały ... dzięki [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry