reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To dobrze, że nie tylko mi bije na dekielek ;)

Wiecie co, tak sobie myślę, że skoro dziś jest 17 dc, a pęcherzyk ma 19 mm, to może przez te wszystkie miesiące dupek od 14 dc blokował mi owu, zamiast pomagać... Może moje cykle bez tabsów będą miały 31-33 dni... Łudzę się, że będzie dobrze :)
Dupek za wcześnie brany może wstrzymać owulacje. A tak Ci gin kazał brać? Od 14 dc? U mnie owu we wrześniu była w 14 dc wg usg a w tym 18 dc.

reklama
Siedzę...czytam i nic mi się nie rozjaśnia...skąd to przyspieszenie miesiączki? Czemu krew jest inna niż zawsze? Czemu boli skoro nigdy nie bolało?? Wizyta u gina 3 lutego...Idiotycznie myśleć że to może jest/była ciąża...testów nigdy nie robię przed terminem @ więc nie wiem...nawet gdyby to byłby 11 dc od owu więc też pewnie test by nic nie pokazał...Kurde martwię się. Dziwna ta @ na maksa. Zupełnie inna niż zawsze...Nie chcę wyjść na hipohondryczkę i lecieć do lekarza zwłaszcza że tak naprawdę nic się nie dzieje...mam miesiaczke i boli mnie brzuch...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry