reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To dobrze, że nie tylko mi bije na dekielek ;)

Wiecie co, tak sobie myślę, że skoro dziś jest 17 dc, a pęcherzyk ma 19 mm, to może przez te wszystkie miesiące dupek od 14 dc blokował mi owu, zamiast pomagać... Może moje cykle bez tabsów będą miały 31-33 dni... Łudzę się, że będzie dobrze :)
Dupek za wcześnie brany może wstrzymać owulacje. A tak Ci gin kazał brać? Od 14 dc? U mnie owu we wrześniu była w 14 dc wg usg a w tym 18 dc.

reklama
Siedzę...czytam i nic mi się nie rozjaśnia...skąd to przyspieszenie miesiączki? Czemu krew jest inna niż zawsze? Czemu boli skoro nigdy nie bolało?? Wizyta u gina 3 lutego...Idiotycznie myśleć że to może jest/była ciąża...testów nigdy nie robię przed terminem @ więc nie wiem...nawet gdyby to byłby 11 dc od owu więc też pewnie test by nic nie pokazał...Kurde martwię się. Dziwna ta @ na maksa. Zupełnie inna niż zawsze...Nie chcę wyjść na hipohondryczkę i lecieć do lekarza zwłaszcza że tak naprawdę nic się nie dzieje...mam miesiaczke i boli mnie brzuch...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry