oczekiwanie
Fanka BB :)
Mój dokładnie tak jak na suwaczku . W czerwcu skończy 7 latdobre. a ile lat ma twój syn?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dokładnie tak jak na suwaczku . W czerwcu skończy 7 latdobre. a ile lat ma twój syn?
Histeroskopii, mam polipa w macicy. Przy pierwszym zabiegu usunęli mi z szyjki a tego nie wiem czemu nie. Nie wiem jakie ma teraz wymiary. W październiku miał ponad 1cm. I może dziad wszystko blokować. Jajo nie ma miejsca żeby się usadowic.A jaki masz zabieg hsg?
jejku ale ja zakręcona jestemprzecież widać jak bykMój dokładnie tak jak na suwaczku . W czerwcu skończy 7 lat
nasmaruj stopy terpentyną lub jakimś vicvaporup i skarpety ciepłe. Sok z malin. Syrop: cebula, czosnek, cytryna, imbir, miód na grzejnik, żeby szybciej się przegryzło.Dzięki kochana [emoji8] wypiłam i jeszcze czosnek w tym był. Ale ja widzę, że nic takie leczenie nie daje ... leżę i zdycham.
Jakieś pomysły jeszcze kochane. Można się czymś wysmarowac czy coś ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Heh chyba jeden byłam już u dwóch lekarzy więc chyba się znają ???Ale fajnie , a to tam jeden dzidz jest??
Lux znam takie osoby jestem w identycznej sytuacji i popieram w 100. Procentach,słowa zostają na zawsze w sercuSmiac mi sie chce bo moja szwagierka sobie nagle przypomniala, ze ma bratowa, brata i bratanka, wyszlam z domu na spacer i zadzwonila Edyta, ze chca do nas przyjechac a ja mowie, ze jestem na dworze i moze do pepco wejde i na male zakupy a ona, ze bedzie na moi osiedlu na paznokciach jeszcze troche, mowie, ale Tomek jest w pracy a ja napewno przez poltora godziny nie wroce i nie bede sie wracac, potem zobaczylam jak Darek z Julka po nia jechali a ja jednak se pepco przelozylam na jutro i pojdziemy razem z Tomkiem...maly mi zaczal plakac i sie wrocilam i sie grzejemy w domu, ale dobra godzinke se chodzilam, az przyjemnie jest na dworze, teraz pocycalismy i ide sprzatac, aha i zadzwonilam do Darka, ze jak chca to niech wpadna bo wrocilam a on, ze to se Edyta wymyslila, ze chciala jechac i jemu sie nie chce...se pomyslalam, ze przypomniala wydra, ze ma bratowa...zenada
tak to bywa z rodzina, wiecie co, to jest jedyna osoba, ktorej dziecka nie pozwalam dotykac, nawet na rece jej go nie daje, gdzie kazdy inny moze go wziac i nosic czy tulic, ona dziala na mnie jak plachta na byka bo siedza mi w glowie jej slowa jak jeszcze w ciazy bylam i nie moge sie przemoc
Tak to ciałko ŻółteHeh chyba jeden byłam już u dwóch lekarzy więc chyba się znają ???
poczekamy zobaczymy ja też widzę taki pęcherzyk obok buźki i nawet ginekolog widziała ale powiedziała że to ciałko żółte !
26.01 idę na kolejną wizytę
Boziu Lux , ale ten czas leci szook dopiero co czekaliśmy na Twojego smyka a tu już zaraz m-cpamietam jak moj rosl a teraz prawie trzytygodniowy pysiak spi w lozeczku
a jak fajnie sie patrzy jak sie zmienia na buzi jak tluszczykiem obrasta, a taki chudy byl, choc i nadal jest kruszynkaBoziu Lux , ale ten czas leci szook dopiero co czekaliśmy na Twojego smyka a tu już zaraz m-c
najgorszy okres za Tobą teraz tylko z górki ,mały zacznie gaworzyć ach naciesz się tym , to najcudowniejszy czas