reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
i
Ja też miałam cykle jak w zegarku, owu w 16dc... Aż zaczęłam się starać, wtedy wszystko szlag trafił [emoji1] [emoji15] i tak już pół roku. 28,30,32,34... Może coś w tym jest...

Martaldz, a bardzo złe wyniki, co oznaczają? Bo ja zielona,..

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Też jestem zielona niestety, jedyne co wiem, to że lh i fsh powinno mieć stosunek bliżej 1 a tu ponad 2x wyżej. Napisałam już do swojej ginki o wizytę. Staram się póki co nie stresowac...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :-) Dziś 9 dc,zaczynamy działać . :D
Moja córka mnie dziś zaskoczyła,że jednak chce,żebym urodziła trzecie dziecko,bo będzie je kochać i mi pomagać. Aż się wzruszylam. :)
Nachodzą mnie tylko myśli czy ja sobie poradzę z trójką....
dzień dobry dziewuszki.jak zwykle pije kawkę i was czytam.nałóg:D:Da raczej dwa nałogi:p
powiem ci że ja też boję się jak sobie poradzę z trójką dzieci chociaż moje to już duże choć nie powiem żeby oznaczało to mniej pracy nad nimi;)ciężki wiek mojego syna się zbliża.nastolatek:D

Serio serio? Czy chcesz mnie pocieszyć? ;)
Aniu, czekam na 2 krechy tak jak ty. Patrzę na to realnie. Zdążycie. A może akurat będzie to złoty strzał ;), czego bardzo życzę. Ja czekam na telefon od lekarza kiedy mam zabieg, wczoraj się zapisalam. Teraz musi mi ustalić termin. Mam cichą nadzieję, że w czwartek a wtedy weekend byśmy podzialali. Podobno odrazu po histeroskopii największe szanse ;)

reklama
Aniu, czekam na 2 krechy tak jak ty. Patrzę na to realnie. Zdążycie. A może akurat będzie to złoty strzał ;), czego bardzo życzę. Ja czekam na telefon od lekarza kiedy mam zabieg, wczoraj się zapisalam. Teraz musi mi ustalić termin. Mam cichą nadzieję, że w czwartek a wtedy weekend byśmy podzialali. Podobno odrazu po histeroskopii największe szanse ;)
A jaki masz zabieg hsg?

Do góry