reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się z ranka przy kawce. Co tu tak cicho? Normalnie już kilka stron a teraz tylko nimitii wstała?
U mnie tempka w górę, ovufriend wyznaczyło mi ovulkę na 8dc, ale mam nadzieję, że się myli bo serduszko dopiero 9dc wieczorem było... Dziewczyny, które brały clo - jak to u Was było? ja brałam od 3 do 7 dc i ovulka 8? To możliwe?
Kochana ja biorę clo 5do 9 a owu 15 16dc

reklama
Dzięki kochana [emoji8] wypiłam i jeszcze czosnek w tym był. Ale ja widzę, że nic takie leczenie nie daje ... leżę i zdycham.
Jakieś pomysły jeszcze kochane. Można się czymś wysmarowac czy coś ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Posmaruj sie amolem albo czyms rozgrzewajacym. Dobry jest sok z kwiatow lipy albo z czarnego bzu. Wypaca jak ta lala :)

Pierwszy taki numer...fsh i lh tarczyca w ubiegłym cyklu wsio ok. Przez 37 lat nie miałam takiego cyklu! K...chyba za wcześnie na menopauze???

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam cykle jak w zegarku, owu w 16dc... Aż zaczęłam się starać, wtedy wszystko szlag trafił [emoji1] [emoji15] i tak już pół roku. 28,30,32,34... Może coś w tym jest...

Martaldz, a bardzo złe wyniki, co oznaczają? Bo ja zielona,..

m7a4xuun7rn9jc7g.png

ostatnio cykle 23-24 dni, ale myślałam, że po clo to się zmieni. A Ty jak się czujesz?

Trzymam kciuki. Będzie dobrze. U mnie objawy tej torbielki, którą miałam minęły, nowych nie ma, za to dziś podbrzusze pobolewa jak na ovu, dlatego mam nadzieję, że ovufriend się myli... dziś zresztą noc miałam bardzo niespokojną i może ta tempka nie jest do końca ok...
Mi się wydaje że masz krótką fazę luteinalna i dupka powinnaś brać

Ja też miałam cykle jak w zegarku, owu w 16dc... Aż zaczęłam się starać, wtedy wszystko szlag trafił [emoji1] [emoji15] i tak już pół roku. 28,30,32,34... Może coś w tym jest...

Martaldz, a bardzo złe wyniki, co oznaczają? Bo ja zielona,..

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Wydłużony to pół biedy...wychodzi mi że faza lutealna się skróciła...do 11 dni...trochę za krótka. Gdyby doszło do zapłodnienia to by się nie utrzymał...
Co dziwne-zazwyczaj pobolewał mnie brzuch leciutko a teraz dość mocno. Nie zwijam się z bólu ale boli. Od wczoraj...wczesniej bolał tylko przed...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki kochana [emoji8] wypiłam i jeszcze czosnek w tym był. Ale ja widzę, że nic takie leczenie nie daje ... leżę i zdycham.
Jakieś pomysły jeszcze kochane. Można się czymś wysmarowac czy coś ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A może inhalacje z ziół!?

:D jestem mega szczęśliwa. Co prawda lekarz beznadziejny, badanie trwało 30 sekund. O wszystko musiałam zapytać bo nic nie powiedział :/
Endometrium 8 mm pierwszej fazy. Co to znaczy nie wiem ;)
Prawy jajnik czysty :D
Lewy jajnik z pęcherzykiem 19 mm.
Zmian patologicznych brak.
Płynu w miednicy mniejszej brak.
Macica w tyłozgięciu.
Ciekawe czy pęcherzyk pęknie... A jak na złość, ani dziś ani jutro nie możemy się bzykać, bo w poniedziałek rano badania nasienia...:(
Super wieści. Ja myślę,że pecherxyk poczeka :). Trzymam kciuki

reklama
Do góry