reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A teraz nudne wieści z mojego frontu w robocie. Dziś kolejna wizyta u pani personalnej :( chyba całą ta firma to jedna wielka klika. Dowiedziałam się, że mam kiepską wydajność i dlatego mam taka ocenę, a nie za zwolnienie... Cholera, że ja nie nagrałam tego co mi mówił na ocenie!!!! SZLAG!!! :( Linia zbudowana jest z trzech osób. Wszystkie pracujemy na jedną wydajność. Dwie dziewczyny mają dobrą, ja złą... Ja jestem na ostatnim stanowisku i muszę wszystko co one podadzą zapakować inaczej one nie będą mogły robić... one robiły, wydajność linii jest moja jest zła... Żebyśmy jeszcze tego nie pilnowały, a pilnujemy żeby zawsze w tabelach wydajność była na zielono, czyli ok. Nonsens. We wtorek mam spotkanie z kierownikiem i zażądałam dowodów mojego nieróbstwa... Wkur...a mnie to wszystko. Cholerny kłamca, nie lubi mnie i chce udupić.
A tak w ogóle to 16dc. Śluzu dużo, chęci do bzykanka zero, jutro usg dowcipne i zobaczymy co tam słychać u moich torbieli ;)
Najgorsze są te zmowy w pracy. Mogą zepsuć wszystko a ty nie masz się jak wybronic :/. Ja tez jestem taka, że nie odpuszczę. Walcz kobieto.

Witam się z ranka przy kawce. Co tu tak cicho? Normalnie już kilka stron a teraz tylko nimitii wstała?
U mnie tempka w górę, ovufriend wyznaczyło mi ovulkę na 8dc, ale mam nadzieję, że się myli bo serduszko dopiero 9dc wieczorem było... Dziewczyny, które brały clo - jak to u Was było? ja brałam od 3 do 7 dc i ovulka 8? To możliwe?
Hej. Ja biorę cło 5-9dc I testy owulacyjne miałam pozytywne od 16 dc. A cykle 30 dniowe

Ja już nie kumam...@ przyszła dziś...w 24 dc...no takich krótkich cykli to nie miałam...nigdy...wtf? Pokazuje mi kalendarz po zaznaczeniu miesiączki że owu była 10 dc...a mi 7 skonczyl się okres...a ok.10 to dopiero się rozkręcał płodny śluz i test owu z ledwo cieniem kreski...pozytyw był w 12 dc i 13 dc...pierdo...te całe starania. Nie mam siły[emoji20][emoji35]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A robiłaś badania hormonów?? Może coś się pomieszalo??

Czytam Was cały dzień.
Apeluje o brak kłótni i opanowanie i wierzę, że żadna z nas nie ma złych intencji :)

Basia, Lanvin walczymy dalej :*
Emsi zdrowiej. Na kiedy masz termin@???

Ja 3 dpo :D podobno zapłodnione jajo jest już w jajowodzie hehe :)
Dziękuję [emoji8] słaba jestem bardzo, zatoki bolą [emoji26] termin mam na 02.02 podobnie jak Ty [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja niestety nic nie doradzę. Mnie jajniki bolały od 7-8 dc, ale wiesz dlaczego...
Właśnie czekam na usg, zobaczymy... Może chociaż jeden jajnik jest bez torbieli :(
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry