Emsi antybiotyk i priobiotyk. Jeszcze syrop z prawoślazaNimitii a co Ty bralas na zaraze? Pamiętam, że byłaś chora po teście. Daj znać kochana [emoji8]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
reklama
Dziewczyny, dzisiaj dodali resztę wyników. Lh 11.24, a fsh 4.35. Także ten, generalnie załamka
@Spark to już jest bite pcos nie?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
@Spark to już jest bite pcos nie?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Emsi*
Fanka BB :)
Natalia Ty zaskoczylas z synem w pierwszym cyklu?14, 23,19.35.31
Kochana ty się nie stresuj tylko działaj. I nie testami termometrem śluzem tylko seksem ja dostałam okres 24 grudnia a w sylwestra już działałam i potem co dwa trzy dni i syna mam z pierwszego cykly. Bez żadnego spinania bo płodne tylko fun i bez napinki że w tym cyklu musi być. Psychika siada od takiego nakrecania ciągłego, sprawdzania, kontrolowania normalnie w nerwicę można popaść. Ja wiem że człowiek się chwyta wszystkiego jak to nie wychodzi wszystko ale właśnie wtedy popada się w ten staraczy młyn a czasem dobrze odpuścić. Życzę wszystkim staraczkom ślicznych dzieciaczków i przyjemnych staranek.
Emsi*
Dzięki kochana [emoji8] wypiłam i jeszcze czosnek w tym był. Ale ja widzę, że nic takie leczenie nie daje ... leżę i zdycham.Ciepłe mleko z miodem i leżenie
Jakieś pomysły jeszcze kochane. Można się czymś wysmarowac czy coś ?
S
StorAnia
Gość
jestem mega szczęśliwa. Co prawda lekarz beznadziejny, badanie trwało 30 sekund. O wszystko musiałam zapytać bo nic nie powiedział :/Trzymam kciuki za wizytę! Brałaś coś na wchłonięcie ? Dupka ?
Endometrium 8 mm pierwszej fazy. Co to znaczy nie wiem
Prawy jajnik czysty
Lewy jajnik z pęcherzykiem 19 mm.
Zmian patologicznych brak.
Płynu w miednicy mniejszej brak.
Macica w tyłozgięciu.
Ciekawe czy pęcherzyk pęknie... A jak na złość, ani dziś ani jutro nie możemy się bzykać, bo w poniedziałek rano badania nasienia...
S
StorAnia
Gość
Dziękuję jest dobrze chybaTrzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Bulbasek
Ale super wiadomość, że nie ma torbieli mam nadzieję, że zdazycie po badaniu i będzie złoty strzałjestem mega szczęśliwa. Co prawda lekarz beznadziejny, badanie trwało 30 sekund. O wszystko musiałam zapytać bo nic nie powiedział :/
Prawy jajnik czysty
Macica w tyłozgięciu.
Ciekawe czy pęcherzyk pęknie... A jak na złość, ani dziś ani jutro nie możemy się bzykać, bo w poniedziałek rano badania nasienia...
Joaszka
Pisałam że taki seks z ochotą to u nas średnio bo mam pracę zmianowa. Mąż też wstaje o 4...więc cały tydzień jesteśmy do dupy. A w co 2 weekend pracuje...do 22...a rano w domu jest 6 latka...więc seks raz na 2 tyg w sobotę to sobie mogę próbować do 50. Nie mierze temp. Ale cykle są reguralne,śluz piękny,ból owu jest o testy owu wychodzą w tym czasie i dupa...czyli albo ta owu jest h..owa albo h...są plemniki...albo jeszcze coś innego. Nie mam czasu na czekanie bo kończę 37 lat. I nie chcę rodzić po 40. Zobaczę co powie gin na wizycie. Miała być w 13 dc ale się okres pop...to bedzie w 15...tylko wywalać kupę kasy na badania bez gwarancji...jedno dziecko mam i chyba tylko jedno zostanie.14, 23,19.35.31
Kochana ty się nie stresuj tylko działaj. I nie testami termometrem śluzem tylko seksem ja dostałam okres 24 grudnia a w sylwestra już działałam i potem co dwa trzy dni i syna mam z pierwszego cykly. Bez żadnego spinania bo płodne tylko fun i bez napinki że w tym cyklu musi być. Psychika siada od takiego nakrecania ciągłego, sprawdzania, kontrolowania normalnie w nerwicę można popaść. Ja wiem że człowiek się chwyta wszystkiego jak to nie wychodzi wszystko ale właśnie wtedy popada się w ten staraczy młyn a czasem dobrze odpuścić. Życzę wszystkim staraczkom ślicznych dzieciaczków i przyjemnych staranek.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Pierwszy taki numer...fsh i lh tarczyca w ubiegłym cyklu wsio ok. Przez 37 lat nie miałam takiego cyklu! K...chyba za wcześnie na menopauze???A robiłaś badania hormonów?? Może coś się pomieszalo??
reklama
Joaszka
Bzykaj się! Przelozycie badanie. My tak 3 razy przekładaliśmy i córka jest[emoji1]wynik odbierany już w ciąży. Bez szału był ale styklo. Teraz niestety nie[emoji22]po 7 latach to się pewnie i u mnie posypało...jestem mega szczęśliwa. Co prawda lekarz beznadziejny, badanie trwało 30 sekund. O wszystko musiałam zapytać bo nic nie powiedział :/
Prawy jajnik czysty
Macica w tyłozgięciu.