reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
14, 23,19.35.31

Kochana ty się nie stresuj tylko działaj. I nie testami termometrem śluzem tylko seksem ja dostałam okres 24 grudnia a w sylwestra już działałam i potem co dwa trzy dni i syna mam z pierwszego cykly. Bez żadnego spinania bo płodne tylko fun i bez napinki że w tym cyklu musi być. Psychika siada od takiego nakrecania ciągłego, sprawdzania, kontrolowania normalnie w nerwicę można popaść. Ja wiem że człowiek się chwyta wszystkiego jak to nie wychodzi wszystko ale właśnie wtedy popada się w ten staraczy młyn a czasem dobrze odpuścić. Życzę wszystkim staraczkom ślicznych dzieciaczków i przyjemnych staranek.
Natalia Ty zaskoczylas z synem w pierwszym cyklu?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ciepłe mleko z miodem i leżenie :)
Dzięki kochana [emoji8] wypiłam i jeszcze czosnek w tym był. Ale ja widzę, że nic takie leczenie nie daje ... leżę i zdycham.
Jakieś pomysły jeszcze kochane. Można się czymś wysmarowac czy coś ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Trzymam kciuki za wizytę! Brałaś coś na wchłonięcie ? Dupka ?
:D jestem mega szczęśliwa. Co prawda lekarz beznadziejny, badanie trwało 30 sekund. O wszystko musiałam zapytać bo nic nie powiedział :/
Endometrium 8 mm pierwszej fazy. Co to znaczy nie wiem ;)
Prawy jajnik czysty :D
Lewy jajnik z pęcherzykiem 19 mm.
Zmian patologicznych brak.
Płynu w miednicy mniejszej brak.
Macica w tyłozgięciu.
Ciekawe czy pęcherzyk pęknie... A jak na złość, ani dziś ani jutro nie możemy się bzykać, bo w poniedziałek rano badania nasienia...:(

:D jestem mega szczęśliwa. Co prawda lekarz beznadziejny, badanie trwało 30 sekund. O wszystko musiałam zapytać bo nic nie powiedział :/
Macica w tyłozgięciu.
Ciekawe czy pęcherzyk pęknie... A jak na złość, ani dziś ani jutro nie możemy się bzykać, bo w poniedziałek rano badania nasienia...:(
Ale super wiadomość, że nie ma torbieli :) mam nadzieję, że zdazycie po badaniu i będzie złoty strzał:)

14, 23,19.35.31

Kochana ty się nie stresuj tylko działaj. I nie testami termometrem śluzem tylko seksem ja dostałam okres 24 grudnia a w sylwestra już działałam i potem co dwa trzy dni i syna mam z pierwszego cykly. Bez żadnego spinania bo płodne tylko fun i bez napinki że w tym cyklu musi być. Psychika siada od takiego nakrecania ciągłego, sprawdzania, kontrolowania normalnie w nerwicę można popaść. Ja wiem że człowiek się chwyta wszystkiego jak to nie wychodzi wszystko ale właśnie wtedy popada się w ten staraczy młyn a czasem dobrze odpuścić. Życzę wszystkim staraczkom ślicznych dzieciaczków i przyjemnych staranek.
Pisałam że taki seks z ochotą to u nas średnio bo mam pracę zmianowa. Mąż też wstaje o 4...więc cały tydzień jesteśmy do dupy. A w co 2 weekend pracuje...do 22...a rano w domu jest 6 latka...więc seks raz na 2 tyg w sobotę to sobie mogę próbować do 50. Nie mierze temp. Ale cykle są reguralne,śluz piękny,ból owu jest o testy owu wychodzą w tym czasie i dupa...czyli albo ta owu jest h..owa albo h...są plemniki...albo jeszcze coś innego. Nie mam czasu na czekanie bo kończę 37 lat. I nie chcę rodzić po 40. Zobaczę co powie gin na wizycie. Miała być w 13 dc ale się okres pop...to bedzie w 15...tylko wywalać kupę kasy na badania bez gwarancji...jedno dziecko mam i chyba tylko jedno zostanie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Macica w tyłozgięciu.
Bzykaj się! Przelozycie badanie. My tak 3 razy przekładaliśmy i córka jest[emoji1]wynik odbierany już w ciąży. Bez szału był ale styklo. Teraz niestety nie[emoji22]po 7 latach to się pewnie i u mnie posypało...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry