Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Lux to tylko się cieszyć!
Magooo co słychać?
Mamuniol super! My tez lubimy jeździć na basen... bo parków wodnych to tu brak .
Ja mam pierwszą wolną niedzielę od niepamietam kiedy... chciałam zabrać chlopcow do lasu .. a tu zonk: pada. Wczoraj udało mi się zamówić czerwoną muchę do garnituru komunijnego hurra. W środę ruszam na pierwszy podgląd sukienek... może coś upatrze. I muszę jechać do Ikei ... kupić szklanki i 3 zestawy obiadowe. Co by było na komunię... wieczorem mnie czeka konferencja na skypie z rodzicami... trzeba ustalić co mają zrobić. Tatuś zrobi mi swojskie wedlinki; ) mama się uparla ze napiecze ciastek i ciasteczek. I ciasta jak już przyjadą.
Yesenia jak po weselu? Nogi bolą? Mam nadzieję że kochana wybawilas się
Paraplu jak zatoki? Lepiej?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Fiu fiu gruba impreza sie szykuje jak 3 zestawy obiadowe trzeba kupic stresujesz sie czy pelen relaks?
Zatoki lepiej, glowa juz nie boli (to bylo najgorsze :/ ) mniej mi splywa z zatok. Ale widzicie, w Polsce lekarka przeoisala mi 5 roznych lekow, antybiotyk, oslonowe, krople do nosa z antybiotykiem i wystarczyly 2 dni abym wrocila do normalnego funkcjonowabia. A w Holandii meczylam sie 2 tygodnie i u lekarza dostalam recepte na....Otrivin!!! Przy zapaleniu zatok!!! Nawet nie wiecie jak mnie to do szalu doprowadza, ze musze prosic ludzi z Polski aby mi leki zalatwili i placic za nie kiedy te leki w Holandii powinnam dostac na ubezpieczenie!!!!
Lux ehhh te mdlosci, mam nadzieje, ze szybko przejda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom