reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jejku od wczoraj biore antybiotyk na te zatoki i powoduje u mnie taka sennosc, ze ciagle w aucie spie. rodzina K przyjechala a marny kompan ze mnie :( no ale musze teraz wyleczyc do konca te zatoki bo jesli sie fasolinka pojawi to wolalabym uniknac takich lekow.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A my dzis zeobilismy dzieciakom atrakcje i pojechalismy juz z samego rana do parku wodnego
Teraz robimy przrglad zabawek ktore wystawimy na licytacje i w zamian za ktore kupimy nowe oczywiscie wszystko potrzrbne i bawia sie teraz nawet tym co od roku zalega w kuble

hej bylismy caly dzien u rodzicow, bratanica mnie wykonczyla, ledwo chodze...
zauwazylam, ze odkad lykam duphaston to mam mniejsze mdlosci i gdzie tak tak pod wieczor dopiero zaczynaja mnie brac, piersi sa do odciecia i nasilily sie skurcze nog

reklama
Dzień dobry!

Lux to tylko się cieszyć!

Magooo co słychać?

Mamuniol super! My tez lubimy jeździć na basen... bo parków wodnych to tu brak :( .

Ja mam pierwszą wolną niedzielę od niepamietam kiedy... chciałam zabrać chlopcow do lasu .. a tu zonk: pada. Wczoraj udało mi się zamówić czerwoną muchę do garnituru komunijnego ;) hurra. W środę ruszam na pierwszy podgląd sukienek... może coś upatrze. I muszę jechać do Ikei ... kupić szklanki i 3 zestawy obiadowe. Co by było na komunię... wieczorem mnie czeka konferencja na skypie z rodzicami... trzeba ustalić co mają zrobić. Tatuś zrobi mi swojskie wedlinki; ) mama się uparla ze napiecze ciastek i ciasteczek. I ciasta jak już przyjadą. :)

Yesenia jak po weselu? Nogi bolą? Mam nadzieję że kochana wybawilas się ;)

Paraplu jak zatoki? Lepiej?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry