reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jejku od wczoraj biore antybiotyk na te zatoki i powoduje u mnie taka sennosc, ze ciagle w aucie spie. rodzina K przyjechala a marny kompan ze mnie :( no ale musze teraz wyleczyc do konca te zatoki bo jesli sie fasolinka pojawi to wolalabym uniknac takich lekow.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A my dzis zeobilismy dzieciakom atrakcje i pojechalismy juz z samego rana do parku wodnego
Teraz robimy przrglad zabawek ktore wystawimy na licytacje i w zamian za ktore kupimy nowe oczywiscie wszystko potrzrbne i bawia sie teraz nawet tym co od roku zalega w kuble

hej bylismy caly dzien u rodzicow, bratanica mnie wykonczyla, ledwo chodze...
zauwazylam, ze odkad lykam duphaston to mam mniejsze mdlosci i gdzie tak tak pod wieczor dopiero zaczynaja mnie brac, piersi sa do odciecia i nasilily sie skurcze nog

reklama
Dzień dobry!

Lux to tylko się cieszyć!

Magooo co słychać?

Mamuniol super! My tez lubimy jeździć na basen... bo parków wodnych to tu brak :( .

Ja mam pierwszą wolną niedzielę od niepamietam kiedy... chciałam zabrać chlopcow do lasu .. a tu zonk: pada. Wczoraj udało mi się zamówić czerwoną muchę do garnituru komunijnego ;) hurra. W środę ruszam na pierwszy podgląd sukienek... może coś upatrze. I muszę jechać do Ikei ... kupić szklanki i 3 zestawy obiadowe. Co by było na komunię... wieczorem mnie czeka konferencja na skypie z rodzicami... trzeba ustalić co mają zrobić. Tatuś zrobi mi swojskie wedlinki; ) mama się uparla ze napiecze ciastek i ciasteczek. I ciasta jak już przyjadą. :)

Yesenia jak po weselu? Nogi bolą? Mam nadzieję że kochana wybawilas się ;)

Paraplu jak zatoki? Lepiej?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry