reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A wiecie co ciekawego zauważyłam... od 2 miesięcy lykam kwas foliowy... i bolą mnie przed @ piersi... praktycznie od owulacji. Ze ostatnio w środę przez ta chora sytuację co się źle poczułam... nie lykalam kwasu 3 dni... cycki nie bolały wtedy. A dziś lyklam znowu kwas i co? Piersi bolą! Ciekawe...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia, wg mnie beta juz jutro wyjdzie! Najczulsze testy sa facelle z rossmanna, wiec tymi ewentualnie sprawdź we wtorek, srode. :)

Strasznie czas sie wlecze od owu, prawda. :)

reklama
jestem zla na tesciowa! bylismy u kolezanki a potem u tesciowej i okazalo sie, ze Tomka kuzynka Iza jest tez w ciazy i rodzi tak jak ja w grudniu i zaczal sie temat chrzestnych, ze ta Iza mowila tam ostatnio im, ze mojego Tomka chce na chrzestnego lub jego siostre a moja szwagierke, a tesciowa mowi no Edyta (moja szwagierka) bedzie u brata trzymac (moj Tomek) a ja w furie wpadlam i krzycze: ona? po tym jak zareagowala na moja ciaze?!! chyba cie pogrzalo tesciowka, chrzestna bedzie Tomka kuzyna zona, ktora bardz lubimy i Tomek tez trzymal u nich syna...no ku*wa, ja mam udawac, ze nic sie nie stalo i brac szwagierke na chrzestna?!!!

Do góry