Joaszka
Fanka BB :)
Jeszcze niedrożne jajowody,wrogi śluz,bakterie...to nie takie proste...[emoji20]Tak kochana są 3oppcje,
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze niedrożne jajowody,wrogi śluz,bakterie...to nie takie proste...[emoji20]Tak kochana są 3oppcje,
Stres też...ale skoro piszesz o poronieniu to może faktycznie niski progesteron. A badalas?Jeszcze niedrożne jajowody,wrogi śluz,bakterie...to nie takie proste...[emoji20]
Pojemnik na mocz[emoji6]mówimy o testach owu?[emoji6]Mam pytanie z cyklu głupich. Czy na te testy Facelle siuracie bezpośrednio na ten pasek, który wystaje, czy do jakiegoś pojemnika? [emoji1]
![]()
Tak za godzinę mam idę się zbieraćA z latarką sprawdzalas? Ja swój też w poniedziałek chciałam wyrzucić, ale wzięłam latarkę i cień cienia cienia cienia był, dziewczyny niby też coś widziały, ciekawa jestem, czy faktycznie tam coś było, czy nie. Może u Ciebie też coś po światłem się pojawiło, a nie zwróciłaś uwagi?
Czyli jednak nie na luty?
![]()
Kochana ok, już rozumiemSpark w lipcu pęcherzyki miał 18 dostałam owitrelle i zaszłam odrazu,teraz już miałam 2razy i nic,oby ten cykl był szczęśliwy
A z latarką sprawdzalas? Ja swój też w poniedziałek chciałam wyrzucić, ale wzięłam latarkę i cień cienia cienia cienia był, dziewczyny niby też coś widziały, ciekawa jestem, czy faktycznie tam coś było, czy nie. Może u Ciebie też coś po światłem się pojawiło, a nie zwróciłaś uwagi?
![]()
Ciążowych :-) bo tam nie jest dołączony żaden pojemnik.Pojemnik na mocz[emoji6]mówimy o testach owu?[emoji6]
Modlę się tylko by się oba utrzymały ...@NeSSi jak otwiera forum to prawie zawsze najpierw wskakuje mi na stronę, gdzie na samej górze, jest Twój post, że: jutro będzie (_I_) zobaczycie, wspomnicie moje słowa...
No to teraz masz (_I_) (_I_)![]()
Będzie dobrze, ja w pierwszej ciąży malowałam całe mieszkanie ...od rana do wieczora w tym smrodzie siedziałam.Nie jeszcze bo nie mam potwierdzenia chce dziś do lekarza pójść po certyfikat. Tu zupełnie inaczej wszystko wygląda. Pierwsza wizyta w 12 tyg
Się tak boję o tego pęcherzyka wczoraj się tych farb nawdychalam 8h aż mnie gardło drapie![]()
Jak jest strumieniowy to na test, a jak paskowe, a nie ma pojemnika to sikam do jakiegoś starego słoika [emoji38] i tam zanurzam pasekCiążowych :-) bo tam nie jest dołączony żaden pojemnik.
![]()