reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się z rana z lekkimi brązowymi plamieniami, jeśli @ przyjdzie to znaczy, że owu była tego 5 tak jak wskazywały testy lh.
Z drugiej strony takie durne pytanie, ale skoro jest owulka jest seks wszyscy zdrowi to dlaczego ciąży nie ma? Plemnik nie dotarł, jajko za słabe, progesteron do dupy??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kochana są 3oppcje,

reklama
Prywatnie w Polsce za 2 tyg będę. Chcę się zapisać teraz na dziś do lekarza i słuchajcie na 10 lutego najbliższy termin. Ja chcę już!
Grubo! U nas jak się zapisuje na zwykłą wizytę, to zawsze wcześniej, ale jak w ciąży, to są szybsze terminy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam się z rana z lekkimi brązowymi plamieniami, jeśli @ przyjdzie to znaczy, że owu była tego 5 tak jak wskazywały testy lh.
Z drugiej strony takie durne pytanie, ale skoro jest owulka jest seks wszyscy zdrowi to dlaczego ciąży nie ma? Plemnik nie dotarł, jajko za słabe, progesteron do dupy??

Może @ jednak nie przyjdzie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam porannie :-) Wy piszecie o kawie,a ja się po niej źle czuję,za to muszę rano wypić czarną herbatkę,gorzką,słodkiej nienawidzę. :baffled:
Fajnie,że poruszylyscie temat testów owu,bo właśnie ostatnio znalazłam w szafce ze 20 sztuk,jeszcze sprzed 3 lat jak staraliśmy się o drugie bobo,i są ważne jeszcze...i tak się zastanawiam czy nie robić.Mam dziś 7dc,to chyba za wcześnie,co?:confused: Jak wy robicie?
Za godzinę idę uśpić młodego na drzemkę i może w końcu zjem śniadanie...:sorry2:

Tak kochana są 3oppcje,
O trafiłam? No patrz. To dziękuję za potwierdzenie. W takim razie warto byłoby jednak w tym cyklu posiłkowac się dupkiem? Może tamto poronienie było spowodowane jednak za małym progesteronem...

Może @ jednak nie przyjdzie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Myślę, że jeśli dzisiaj są takie plamienia delikatne już to znaczy, że wczorajszy test powinien coś pokazać. A cienia żadnego tam nie było, nawet ducha cienia cienia co to cieniem nigdy nie był [emoji6]
Swoją drogą jeśli to @ to po raz kolejny potwierdza się u mnie przynajmniej, że seks ja wywoła jeśli przychodzi jej czas.

Przebrnełam przez ponad 400 postów- Wariatki :-D:-D:-D

Boziu od razu takie wieści Siwa jak to jest kuźwa nie sprawiedliwe!!!! trzymaj się jakoś mała... :-( :(

Alexandrax Megan brzuszki cud miód :-) :)

Nessi oooooo ale jazda podówjne gratulacje!!! :rofl::rofl2:

Witam nowe staraczki powodzenia dziewczyny :)
Wszystkim krwawkom zbierać siły na następny i ostatni cykl!!!! :*

Mnie krwawka w bambuko robi dzisiaj 29/28dc. Pewnie przez stres... jest 1:33 a ja spać nie mogę :( Mam o 10 bardzo ważne spotkanie z którym wiąże wielkie nadzieje. Trzymajcie kciuki :)
To tak jak u mnie. Dziś 27/26 a @ nie ma. A brxuchol boli.

O trafiłam? No patrz. To dziękuję za potwierdzenie. W takim razie warto byłoby jednak w tym cyklu posiłkowac się dupkiem? Może tamto poronienie było spowodowane jednak za małym progesteronem...

Myślę, że jeśli dzisiaj są takie plamienia delikatne już to znaczy, że wczorajszy test powinien coś pokazać. A cienia żadnego tam nie było, nawet ducha cienia cienia co to cieniem nigdy nie był [emoji6]
Swoją drogą jeśli to @ to po raz kolejny potwierdza się u mnie przynajmniej, że seks ja wywoła jeśli przychodzi jej czas.

A z latarką sprawdzalas? Ja swój też w poniedziałek chciałam wyrzucić, ale wzięłam latarkę i cień cienia cienia cienia był, dziewczyny niby też coś widziały, ciekawa jestem, czy faktycznie tam coś było, czy nie. Może u Ciebie też coś po światłem się pojawiło, a nie zwróciłaś uwagi?

Hehe to ja źle poprzyciskalam i automatyczna wiadomość miałam a muszę po 8.30 zadzwonić bo zamknięte. Ale ja głupia jestemu :szok:
Czyli jednak nie na luty? :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama

Też zadaje sobie to pytanie...ja obstawiam słabe plemniki (już raz nam wyszły takie sobie ale nie były takie złe bo córka tak po 3 cyklach nam wyszła[emoji6]albo moje stare słabe 37 letnie jaja[emoji20]plemniki karmimy witaminkami a o jaja zapytam gina. Mam wizytę w 13 dc to powinno być tuż przed lub tuż po owu. Niech popatrzy na usg i ew.powie co jeszcze zbadać. Fsh i lh w 3 dc było i tarczyca łącznie z przeciwdziałami. Prolaktyne i pewnie progesteron i estradiol (?) by się przydało...tylko kurde ja cykle jak w zegarku więc raczej hormony nie powinny być złe...a na badanie drożności jajowodów chyba się nie zdecyduje...jeśli by chodziło o 1 pewnie tak przy drugim chyba nie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry