reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ps... Tak mnie dziś poniosło z tą wizualizacją... ze nawet sprawdzian na kiedy miałabym ewentualny termin... nie uwiezycie... 13 piątek ! Styczeń. .. wiec chyba nic z tego nie będzie... u mnie w rodzinie piątki 13 zawsze pechowy..

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ps... Tak mnie dziś poniosło z tą wizualizacją... ze nawet sprawdzian na kiedy miałabym ewentualny termin... nie uwiezycie... 13 piątek ! Styczeń. .. wiec chyba nic z tego nie będzie... u mnie w rodzinie piątki 13 zawsze pechowy..

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe u mnie termin ostaniej @ to 13 kwietnia a termin kolejnej to 13 maja :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska musimy myśleć pozytywnie, mimo, że to czasem trudne... :)

Ja właśnie połknęłam 7 tabletek. Matko, czuję się jak stara babcia... :o :)

89Katia - dziękuję:* Mamy dużą działkę 600m, piechotą od domu 10min:) sezon sie rozkręca, więc teraz będziemy tam co weekend... 2.05 mam wolny, weekend z Bożym Ciałem też planuję wolne 4dni,
więc będzie chwila oddechu
mamuniol - zawsze sobie powtarzam, że następnym razem ugryzę się w język...ale przeważnie zapominam o tym postanowieniu:) My z M jesteśmy dwa zodiakalne Skorpiony - uparte na maxa - żadne nie chce odpuścić!
dlatego tak nam trudno o kompromisy
yesenia - trzymaj sę kochana:* udanej imprezki!!!!
paraplu-łolaboga ile aplikacji, ja jak 1 zainstalowałam to od razu zdjęcia mi się nie mieściły w galerii hehe ale może też poświęcę trochę miejsca na kom??
bertha - trzymam kciuki za zarodki!:)
yesenia - ja też 35latek kończę w październiku..
martyska30 - oby to było TO:*
fabimama - ja też sobie marze i sprawdzam terminy hehe
lux - gdzie jesteś?? jak się czujesz?

Spark
U mnie to samo. Apteczka jak u starej babci.

Kolekcjonerka
Ja tez skorpion to sobie wyobrazam co sie dzieje jak dwa sie spotkaja :D
Hehe chcialam sprawdzic jaka apka najbardziej mi sie podoba i jak dla mniej najlepsza jest WomanLog.

Fabimama
Tez sobie sprawdzam terminy :D u mnie bylby to 18 stycznia 2017 ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! Ja już pospalam. Idę myć głowę i lecę do pracy. Potem fryzjer i szykowanie się na wesele. Zimno i pochmurno za oknem. U mnie cisza , nie wiem co to wczoraj było .
Miłego dnia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry