Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi gin jakos dziwnie to testowanie wyliczył, ale ja bede szybciej juz testować, bardziej że za tydzieńTo co za 2 tygodnie testujemy razem?[emoji5]Ja dziś 13 dc...zazwyczaj owu mam ok 15-16 ale chyba teraz będzie szybciej bo jak test owulacyjny pokazuje dwie krechy to już owulka lada dzien? Oby jutro dla pewności jeszcze pecherZyk był. ...
Mi sie troche poprzesuwalo bo miałam cykl stymulowany clo i 2 dni pózniej owu, wiec teraz @ spodziewam sie raczej 10.05. Ale testować chce juz 7 albo i 6 sie skuszęBertha ja też mam mieć @ 7 mają... jak nie przyjdzie do 7 to z samego rana chyba będę testować..... a Ty kiedy 7 czy 8 ?
Martyska super że jednak sprobowaliscie ! Trzymam kciuki!!!!
Ja tez mam 35, tez mnie juz aspekt wieku meczy, ale spoko, damy radę ja chce 2 dzieciaczków zmajstrować bo jeszcze nie mam żadnego dziedzica wiec jeszcze mi troche zejdzie z tymi staraniami w tej edycji a potem szybko w kolejnej chyba ze bedą bliźniaki!Fabiamama ja już nie wiem w co wierzę , wiem ze powinnam podchodzić na spokojnie ale mam 35 lat nie mogę czekać , jak mam te dni to działam, już nie wiem co jest nie tak
Dokładnie tak jest.. Jak jeszcze ktoś bzyka sie regularnie często z M to spoko, można odpuścić a jak tak rzadko jak my ze raz w tygodniu to dla nas często, to wtedy trzeba to dobrze zaplanować i M przygotować na harówkęParaplu ja już nie mam siły na spinanie . Każda z nas wie że czeka się tylko na dni płodne i owulacje i myśli żeby chociaż udało się w te dni bzyknąć , nikt mi nie wmówi że jest inaczej
Wiem yesenia :* nawet nie wiesz jak mi smutno, ze jeszcze nie masz swoich upragnionych 2 kreseczek. Z calego serducha Ci tego zycze.
Mysle, ze owulke moglam miec ok, 10.40. Tak mnie wtedy zaklul jajnik, ze az zasyczalam i od tamtej pory nic sie nie odzywa. A przez ostatnie dni klucie czulam co chwile.
Fabiamama mam nadzieję ze wytrzymam, W piątek będzie 27 dc to już będzie pewne
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom