reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Teraz to mam takie pobolewanie i szczypanie tam na dole . Raz czysto , raz kropelka. Mój organizm szaleje na całego . Ja od czerwca jestem na hormonach różnych , pora z tym skończyć

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ja już nie mam siły na spinanie . Każda z nas wie że czeka się tylko na dni płodne i owulacje i myśli żeby chociaż udało się w te dni bzyknąć , nikt mi nie wmówi że jest inaczej

Ostatnia edycja:
Paraplu ja już nie mam siły na spinanie . Każda z nas wie że czeka się tylko na dni płodne i owulacje i myśli żeby chociaż udało się w te dni bzyknąć , nikt mi nie wmówi że jest inaczej

Wiem yesenia :* nawet nie wiesz jak mi smutno, ze jeszcze nie masz swoich upragnionych 2 kreseczek. Z calego serducha Ci tego zycze.

Mysle, ze owulke moglam miec ok, 10.40. Tak mnie wtedy zaklul jajnik, ze az zasyczalam i od tamtej pory nic sie nie odzywa. A przez ostatnie dni klucie czulam co chwile.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia pewnie że masz rację... każda z nas liczy te dni i robi tak aby doszło do zblizen... wiem że nie każdy wierzy w takie rzeczy ale myślałaś i medycynie alternatywnej? Np. Bioenergoterapia?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry