reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa tule ale może idź do lekarza a ten test to ten sam co robilas.
Wiem co czujesz sama przez to przechodzilam. Proszę idź do lekarza

reklama
@Anka_1985 tak, już powinna wyjść po tyllu dniach od owu :)

@Lanvin kiedy znów testujesz?

@StorAnia dobrze, że walczysz :) pewnie, tchórze niech tracą :)

@Paraplu haha same pozytywy :D

@SałatkaOwocowa - ktoś wie, co u niej?
@Megan22 żyjesz? Chwal się jak maluch, który to już tydzień, płeć już wiadoma ? ;)
Hej hej :D no wyprzedziłaś mnie , mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza o 11.10 i chcialam sie odezwac po :D płci jeszcze nie znam , bo to pierwsza wizyta od prenatalnych po których Wam tu pisalam takze mam wielką nadzieje ze sie dowiem :D dzisiaj wg usg 15t6d także jutro zaczynam 17 tydzień[emoji14]ogólnie wszystko jest ok, oprócz tego że dzisiaj wracam do żywych ( od tygodnia byłam chora ) a tak to czasem coś ciągnie w dole brzucha bo w koncu zaczyna sie ten brzuszek pojawiać[emoji14]odezwe sie co i jak, gdy dojade po wizycie do pracy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@Megan22 @Aleksandrax pokażcie Wasze brzuszki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej hej :D no wyprzedziłaś mnie , mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza o 11.10 i chcialam sie odezwac po :D płci jeszcze nie znam , bo to pierwsza wizyta od prenatalnych po których Wam tu pisalam takze mam wielką nadzieje ze sie dowiem :D dzisiaj wg usg 15t6d także jutro zaczynam 17 tydzień[emoji14]ogólnie wszystko jest ok, oprócz tego że dzisiaj wracam do żywych ( od tygodnia byłam chora ) a tak to czasem coś ciągnie w dole brzucha bo w koncu zaczyna sie ten brzuszek pojawiać[emoji14]odezwe sie co i jak, gdy dojade po wizycie do pracy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, to pisz po wizycie :) trzymam kciuki :)

Normalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.

Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Szlag mnie trafia ile w tym niesprawiedliwości!!!! Nie, nie, nie!!! Nie zgadzam się na to, żeby zachodziły meliniary, które porzucają dzieci w śmietnikach. A kobiety dbające o zdrowie swoje, swojego upragnionego maleństwa, tracą je :( Nie rozumiem matki natury i Boga... Nie chcę zrozumieć!!!!
Współczuję Ci bardzo :( bardzo... Nawet nie umiem tego wyrazić słowami...

reklama
Do góry