reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa tule ale może idź do lekarza a ten test to ten sam co robilas.
Wiem co czujesz sama przez to przechodzilam. Proszę idź do lekarza

reklama
@Anka_1985 tak, już powinna wyjść po tyllu dniach od owu :)

@Lanvin kiedy znów testujesz?

@StorAnia dobrze, że walczysz :) pewnie, tchórze niech tracą :)

@Paraplu haha same pozytywy :D

@SałatkaOwocowa - ktoś wie, co u niej?
@Megan22 żyjesz? Chwal się jak maluch, który to już tydzień, płeć już wiadoma ? ;)
Hej hej :D no wyprzedziłaś mnie , mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza o 11.10 i chcialam sie odezwac po :D płci jeszcze nie znam , bo to pierwsza wizyta od prenatalnych po których Wam tu pisalam takze mam wielką nadzieje ze sie dowiem :D dzisiaj wg usg 15t6d także jutro zaczynam 17 tydzień[emoji14]ogólnie wszystko jest ok, oprócz tego że dzisiaj wracam do żywych ( od tygodnia byłam chora ) a tak to czasem coś ciągnie w dole brzucha bo w koncu zaczyna sie ten brzuszek pojawiać[emoji14]odezwe sie co i jak, gdy dojade po wizycie do pracy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@Megan22 @Aleksandrax pokażcie Wasze brzuszki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej hej :D no wyprzedziłaś mnie , mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza o 11.10 i chcialam sie odezwac po :D płci jeszcze nie znam , bo to pierwsza wizyta od prenatalnych po których Wam tu pisalam takze mam wielką nadzieje ze sie dowiem :D dzisiaj wg usg 15t6d także jutro zaczynam 17 tydzień[emoji14]ogólnie wszystko jest ok, oprócz tego że dzisiaj wracam do żywych ( od tygodnia byłam chora ) a tak to czasem coś ciągnie w dole brzucha bo w koncu zaczyna sie ten brzuszek pojawiać[emoji14]odezwe sie co i jak, gdy dojade po wizycie do pracy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, to pisz po wizycie :) trzymam kciuki :)

Normalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.

Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Szlag mnie trafia ile w tym niesprawiedliwości!!!! Nie, nie, nie!!! Nie zgadzam się na to, żeby zachodziły meliniary, które porzucają dzieci w śmietnikach. A kobiety dbające o zdrowie swoje, swojego upragnionego maleństwa, tracą je :( Nie rozumiem matki natury i Boga... Nie chcę zrozumieć!!!!
Współczuję Ci bardzo :( bardzo... Nawet nie umiem tego wyrazić słowami...

reklama
Do góry