reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja wsiadam...
Przed chwilą krew na papierze...
Kreska na teście ledwo widoczna a więc mamy powtórkę z rozrywki
Czułam że to za piękne by mogło być prawdziwe.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekaj, poczekaj, jaka krew? Żywa? Ile?
Jedz do szpitala, do lekarza, niech cie zbadają proszę...
Czy robiłaś betę?
Moja gin mi ostatnio powiedziała ( jak bylam z moimi plamieniami), ze raz: 50% kobiet w ciazy plami ( krwią brązowa, różowa, żywa) i dopóki nie bedzie naprawdę dużej ilości to najprawdopodobniej nic poważnego sie nie dzieje.
Piszesz, ze krew na papierze, czyli chyba niewiele,tak?
Siwulku, nie skreślaj sie od razu! Proszę, jedz do lekarza. Bardzo mocno trzymam kciuki[emoji173]️[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi. Wiem jak to jest przechodziłam przez to już kilka razy. A badałas progesteron ?
Nie badalam. Badalam tylko tsh i prolaktyne. Te są w porządku. Będę musiała się wybrać do lekarza.

Robiłaś dzis kolejny test? Bo ten ostatni to nie była ledwo widoczna kreska

Tak robiłam... dzisiaj prawie nic nie widać

Dziewczyny ja wsiadam...

Kochana ale żywa krew??? Dużo??? Nie... :( wiem co czujesz. 2 grudnia się u mnie zakończyło, ale u Ciebie musi być inaczej. No musi! Jak będzie mocniej to jedź do szpitala.

Kochana ale żywa krew??? Dużo??? Nie... :( wiem co czujesz. 2 grudnia się u mnie zakończyło, ale u Ciebie musi być inaczej. No musi! Jak będzie mocniej to jedź do szpitala.
Żywa krew, niedużo. Ale ten test.... serio już prawie nic nie widać. Poczekam jeszcze choć już wiem że dupa... nie mam jak na IP jechać. Jadę właśnie do pracy. M. Ma drugie zmiany także będę sama z małym.
Aha... dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu... los to suka[emoji24]

Dziewczyny ja wsiadam...

O nie :( Nie wiem nawet co napisać ... :( Tak mi przykro... :(

edit: do dziewczyn ktorych cykle maja mniej niz 28dni, wiecie ile ma wasza faza lutealna?
!
Przy cyklu 27, wynosiła 12 dni.

Nie badalam. Badalam tylko tsh i prolaktyne. Te są w porządku. Będę musiała się wybrać do lekarza.

Tak robiłam... dzisiaj prawie nic nie widać

Ten sam test?
Kurde, niech to szlag[emoji52], jak w ogole z terminem @, ile jesteś po?
Mozesz nie pojechac do pracy, a do lekarza?

Żywa krew, niedużo. Ale ten test.... serio już prawie nic nie widać. Poczekam jeszcze choć już wiem że dupa... nie mam jak na IP jechać. Jadę właśnie do pracy. M. Ma drugie zmiany także będę sama z małym.
Aha... dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu... los to suka[emoji24]

Kur... mac!!!! :( może jeszcze się uspokoi. Tylko ten test... Kochana tule Cię bardzo mocno :* :(

reklama
Do góry