reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a ja już sama nie wiem.. jakoś w tym cyklu straciłam ochotę.. przytulanki były tylko teraz w sobotę i to rano, dzisiaj niby owu, dopiero czuje śluz, ale sama nie wiem czy on taki płodny.. cieszyłam się, że mój m ma teraz wolne, że będzie chciał bardziej, mniej stresu, a tu zonk.. ;/ szkoda słów..
No właśnie pisałaś, że ma mieć wolne. Ech... my się przytulilismy w czwartek rano a potem dopiero w niedzielę i myślałam, ze ominelam owu i nic z tego bo jakoś chęci zabrakło. A tu od niedzieli, w poniedziałek (test pozytyw) we wtorek rano już było dzialanie. A owu dzisiaj prawdopodobnie :) moze dzisiaj sie przytulcie i ten raz wystarczy :)

No właśnie pisałaś, że ma mieć wolne. Ech... my się przytulilismy w czwartek rano a potem dopiero w niedzielę i myślałam, ze ominelam owu i nic z tego bo jakoś chęci zabrakło. A tu od niedzieli, w poniedziałek (test pozytyw) we wtorek rano już było dzialanie. A owu dzisiaj prawdopodobnie :) moze dzisiaj sie przytulcie i ten raz wystarczy :)
Tak, tak śledzę Twoje posty :) z resztą staram się wszystkich śledzić, nie udzielam się, bo nie mam za bardzo kiedy. Telefon dalej popsuty. Ja stwierdzam, że zostawię te testy na luty.. Teraz i tak czuję, że nici, poza tym mieliśmy sobie odpuścić do kwietnia, więc jak się nie uda to może i dobrze.
A co do dzisiejszego przytulenia, to zobaczymy.. ja już ma dość podchodów. Jak sam zaczepi to będzie w innym razie :no:

Mnie ni ma :(((, Agata 37l. 5cs, @18.01
Wybacz, jutro Cię wpiszę, bo dziś już nie mam dostępu do konta [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry