reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Link do: Google Sheets - create and edit spreadsheets online, for free.

Sprawdźcie, czy wszystko się zgadza, a tam gdzie brakuje danych, to mi podajcie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam sie i ja. Ja do tabelki sama sie wpisze wieczorem, bo z tel nie da rady a nie chce wykorzystywac do tego sluzbowego kompa. Mam do was takie pytanie. Czy podczas zagniezdzenia moga pojawic sie plamienia zywa krwia? Bo moj okres to jednak nie okres, wczoraj byly plamienia a dzisiaj czysciutko, po nocy tez czysto... kurcze robilam wczoraj test ale bialo bylo, z tym ze po poludniu testowalam

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponawiam pytanie

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin dodaj w oddzielnej zakładce to co zrobiłaś i wklej do mojego pliku. Tak bedzie najłatwiej. Będa dwie oddzielne tabelki w jednym pliku.

Aby plik był dostepny dla wszystkich musisz zmienic ustawienia udostępniania na: każdy kto ma link może edytować

reklama
Do góry