reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Iza podeślij mi też na priv, mam chwilę w pracy, spróbuję ogarnąć temat :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Wyślij mi maila

Paraplu zaczekaj dopóki okresu niema jest nadzieja;)powiem wam ze nawet się nie spodziewałam ze jest nas tak dużo.super będzie dużo emocji:)
Czy któraś starajace się o 3 dziecko miala same cc?czasem mam stresa jak mysle o tym 3 cięciu.boję się.moja koleżanka urodziła 3 dziecko i jej macica rozeszła się,mało brakowało a by pękła.przeraża mnie to:(
To chyba zależy od grubości miesniowki w miejscu cięcia. Ja będę starać się o 2 a bliznę wewnątrz mam jakbym była po przynajmniej 5 cc. Dlatego muszę mieć plastyke blizny. Bo u mnie na 99% by trzasla macica. Mi lekarka powiedziała ze jeśli grubość jest powyżej 4 mm to można jeszcze zajść w ciążę. Jeśli mniej to ryzyko pęknięcia gwałtownie rośnie. U mnie nie ma nawet 1,5. Statystycznie po 2 cc grubość jest od 8-10. Wiec jak dobrze cie zszyli i nic się nie rozeszlo to chyba nie masz się czym martwić.

1usavcqgt1dml95x.png

Kiedy testujesz???
Chciałam w sobotę bo wtedy mam imieniny heh a okres powinien przyjść koło piątku dopiero ten miesiąc starań był mega intensywny więc mam nadzieję że się udało. Ale wydaje mi się że nie wytrzymam i znając życie juyro zrobię albo w czwartek i się rozczaruje. A brzuch znowu zaczyna boleć

reklama
Ale Ty jesteś dzielna! Głowa do góry. Musi się w końcu udać :*

Pociesza mnie fakt ze jeszcze mam trochę czasu i nie pluje sobie w brodę ze późno zaczęłam, zaczęłam zaraz po ślubie w 2012 [emoji5] ale doszłam do wniosku ze chyba szkoda kasy na kolejne badania i leki. Zbieram na ivf [emoji18]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry