Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyślij mi mailaIza podeślij mi też na priv, mam chwilę w pracy, spróbuję ogarnąć temat :-)
Kiedy testujesz???Ja chyba wszystko za bardzo przeżywa nawet to że pewnie przez to że katra mnie trzyma już chyba 3 tydzień i pewnie ma wpływ na wszystko kurcze zawsze nawet nie zwracałam uwagi kiedy przyjdzie @ a teraz odliczam no masakra
To chyba zależy od grubości miesniowki w miejscu cięcia. Ja będę starać się o 2 a bliznę wewnątrz mam jakbym była po przynajmniej 5 cc. Dlatego muszę mieć plastyke blizny. Bo u mnie na 99% by trzasla macica. Mi lekarka powiedziała ze jeśli grubość jest powyżej 4 mm to można jeszcze zajść w ciążę. Jeśli mniej to ryzyko pęknięcia gwałtownie rośnie. U mnie nie ma nawet 1,5. Statystycznie po 2 cc grubość jest od 8-10. Wiec jak dobrze cie zszyli i nic się nie rozeszlo to chyba nie masz się czym martwić.Paraplu zaczekaj dopóki okresu niema jest nadziejapowiem wam ze nawet się nie spodziewałam ze jest nas tak dużo.super będzie dużo emocji
Czy któraś starajace się o 3 dziecko miala same cc?czasem mam stresa jak mysle o tym 3 cięciu.boję się.moja koleżanka urodziła 3 dziecko i jej macica rozeszła się,mało brakowało a by pękła.przeraża mnie to
Ja tez juz wysłałam;-)Wysłany :-)
Chciałam w sobotę bo wtedy mam imieniny heh a okres powinien przyjść koło piątku dopiero ten miesiąc starań był mega intensywny więc mam nadzieję że się udało. Ale wydaje mi się że nie wytrzymam i znając życie juyro zrobię albo w czwartek i się rozczaruje. A brzuch znowu zaczyna bolećKiedy testujesz???
Data kolejnej @ ?
Ale Ty jesteś dzielna! Głowa do góry. Musi się w końcu udać :*