reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Byłam wczoraj na monitoringu pierwszym. Nie ma żadnych pęcherzyków jeszcze. Trochę jestem zdezorientowana bo powiedziałam doktor ze liczę cykl od żywej krwi i ze dwa dni wcześniej miałam plamienia a ona do mnie ze powinnam liczyć już od plamienia... człowiek uczy się całe życie....

Zamiast od 2dc brać CLO to brałam wtedy od 4. Czyli wczoraj był 10 dc.
Patrzyłam na wcześniejsze monitoringi i w tym dniu miałam po kilka pęcherzyków małych a teraz nic... czy to wina mojego opóźnienia w tabletkach czy hormony mi szaleją dalej po robieniu? I nie będę miała owu?
Strasznego dola mam, w nocy spać nie mogłam... dobijcie mnie [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też liczę od plamien, bo u mnie np. rano są plamienia, a po południu się rozkręca.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Bezsensowne zamieszanie się zrobiło z tymi tabelkami ... :)

Lanvin ja też tą od Alexandy pouzupelniac umiałam, chodzi o to, że nie do końca zrozumiałam jak zrobić żeby samo się filtrowały daty @ i zrezygnowałam :p

Ah ah cóż za problemy my mamy :p

Arrow może jeszcze się pojawią? Który dc przypomnij? I kiedy kolejny monitoring? :)

Hej hej

Siwa no pewnie ze się cieszyć!!! :).

Paraplu w szoku jestem.... Może faktycznie za wcześnie.

@ wredna dzisiaj ma być, tylko dojść nie może co chwila latam bo mam wrażenie że to już.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Bezsensowne zamieszanie się zrobiło z tymi tabelkami ... :)

Lanvin ja też tą od Alexandy pouzupelniac umiałam, chodzi o to, że nie do końca zrozumiałam jak zrobić żeby samo się filtrowały daty @ i zrezygnowałam :p

Ah ah cóż za problemy my mamy :p

Arrow może jeszcze się pojawią? Który dc przypomnij? I kiedy kolejny monitoring? :)

Mam chodzić co dwa dni wiec jutro kolejna wizyta [emoji5] dzisiaj (licząc od plamienia ) 11 dc a jeżeli liczyć od żywej krwi to 9dc

@Lanvin plamienie u mnie -brązowe plamki w małych ilościach

Byłam wczoraj na monitoringu pierwszym. Nie ma żadnych pęcherzyków jeszcze. Trochę jestem zdezorientowana bo powiedziałam doktor ze liczę cykl od żywej krwi i ze dwa dni wcześniej miałam plamienia a ona do mnie ze powinnam liczyć już od plamienia... człowiek uczy się całe życie....

Zamiast od 2dc brać CLO to brałam wtedy od 4. Czyli wczoraj był 10 dc.
Patrzyłam na wcześniejsze monitoringi i w tym dniu miałam po kilka pęcherzyków małych a teraz nic... czy to wina mojego opóźnienia w tabletkach czy hormony mi szaleją dalej po robieniu? I nie będę miała owu?
Strasznego dola mam, w nocy spać nie mogłam... dobijcie mnie [emoji26]

To zagadka bo wtedy moja @ trwała by 11 dni...
Wszędzie jest napisane, od żywej krwi hmmm teraz to juz nic nie wiem

reklama
Mam chodzić co dwa dni wiec jutro kolejna wizyta [emoji5] dzisiaj (licząc od plamienia ) 11 dc a jeżeli liczyć od żywej krwi to 9dc

@Lanvin plamienie u mnie -brązowe plamki w małych ilościach

Płacisz za każdy monitoring? Jak tak to maa sens iść jutro jak jeszcze pęcherzyka zadnego nie było wczoraj?

Do góry