reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze te bóle krzyża cały czas trzymają nw co o tym myśleć. Przy pierwszej ciąży podczas porodu bóle krzyżowe może ma to jakiś związek i to jednak objaw ciąży

Niektore dziewczyny mialy takie bole. 3mam kciukasy aby to byl objaw u Ciebie [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z kolejną bezsenna nocą :/ Oczy pieką a zasnąć nie dam rady Wrrr. Do tego romantyczny wieczór pt. Powypominajmy sobie w kłótni wszystkie pierdoly bezsensowne.... Milutko :(

Paraplu czekam z niecierpliwością na rano!! Kciukasy

Lanvin ja też coś tam dostrzegam, hmm możliwe że jest coś na rzeczy :)

Moj szajsfon ogarnął jak się dodaje dane do tabelki ;) kocham go! :D bo nie miałabym siły zlezc na dół do lapka.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Witam się z kolejną bezsenna nocą :/ Oczy pieką a zasnąć nie dam rady Wrrr. Do tego romantyczny wieczór pt. Powypominajmy sobie w kłótni wszystkie pierdoly bezsensowne.... Milutko :(

Paraplu czekam z niecierpliwością na rano!! Kciukasy

Lanvin ja też coś tam dostrzegam, hmm możliwe że jest coś na rzeczy :)

Moj szajsfon ogarnął jak się dodaje dane do tabelki ;) kocham go! :D bo nie miałabym siły zlezc na dół do lapka.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Kłótnie na noc, najgorzej...:/
Ja też spać mogę a rano trzeba wstać... chyba zaraz będę musiała się konkretnie zmusić do snu...:/ już nawet wiem jak, zawsze jak na coś czekałam to mama mówiła: córeczko idź spać, jak zasniesz to szybciej Ci minie, raz dwa będzie rano i... (i coś tam dostanę, czy gdzieś pojadę itd.)
Teraz czekam na test Paraplu :p także spadam spać, szybciej mi miniee haha :D

ja też jeszcze nie śpię... jakoś mi ostatnio sen nie bardzo... mam uczucie, że ciągle na coś czekam... z tym macierzyńskim dla każdego niestety nie macie racji... studentki, bezrobotne tak, ale jak prowadzisz działalność to już lipa...
a, nie czas na noc jeszcze smutki wywlekać... przez to potem nie mogę spać... myśli kłębią się i nie dają...

Trzymam kciuki! Bo ja tylko na @czekan [emoji12]

Potwierdzam, moja przyjaciółka bierze, przez rok jest 1000zł jak jesteś studentką, jesteś zarejestrowana w urzędzie pracy i (tego pewna nie jestem) jak jesteś na umowie zlecenie [emoji16]

Czemu aż tyle czasu, co się dzieje?

Ją wróciłam ze snieznego ganania się z psem, padam na pysk [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Muszą mi zaszyc moja dziurę w macicy. Miało być na koniec stycznia, teraz będzie dobrze jak w marcu będzie bo miejsc brak. Potem też minimum 3 miesiące nie można. .. jak wszystko będzie ok to może w lipcu uda się zadzialac.

1usavcqgt1dml95x.png

Muszą mi zaszyc moja dziurę w macicy. Miało być na koniec stycznia, teraz będzie dobrze jak w marcu będzie bo miejsc brak. Potem też minimum 3 miesiące nie można. .. jak wszystko będzie ok to może w lipcu uda się zadzialac.

1usavcqgt1dml95x.png
Będziemy trzymać kciuki. A Ty musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze...

ja też jeszcze nie śpię... jakoś mi ostatnio sen nie bardzo... mam uczucie, że ciągle na coś czekam... z tym macierzyńskim dla każdego niestety nie macie racji... studentki, bezrobotne tak, ale jak prowadzisz działalność to już lipa...
a, nie czas na noc jeszcze smutki wywlekać... przez to potem nie mogę spać... myśli kłębią się i nie dają...
Oj magoo chyba jednak Ty nie do końca oblukalas przepisy. Wyrównanie do 1000 należy się też samozatrudnionym na preferencyjnym zus. Link do: Zasiłek macierzyński 2016 r.: 1000 zł dla każdego rodzica - ZUS - rp.pl

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry