reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A prolaktyny nie powinno się badać w pierwszych dniach cyklu?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie wiem, gin mi nic nie mówił ehh

reklama
Kurcze, to droga impreza... Ale jeśli macie takie możliwości, to trzeba próbować. Trzymam kciuki :-*

A co do tych ziół, to ja już sama nie wiem. Które w końcu działają na skrócenie cyklu? Czytałam też coś o castangusie, czy jakoś tak, ale trochę się boję na własną rękę brać.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin dong quai reguluje cykl :) wielu dziewczynom pomógł, w tym mnie :D i śluz mam, i owu i cykle uregulowane (tzn. Po 31dni w moim przypadku) :) no i piję zioła Ojca Sroki :)

Ale kochana, owu jest 12 do nawet 72h po pozytywie, idealnie w owulke, moze sie co wykluje :D U mnie tez tylko raz w 16dc, niby płodne, ale wiadomo jakie prawdopodobieństwo... :(

mi kalendarz na t-time zawsze pokazuje ze niby zagniezdzenie ale z poprawka +/- 3 dni, jeszcze nic straconego! :*

Jak zaczelam brac femibion classic, to tak mi cyce wydadziło ze masakra! 2 cykle bylam pewna ze w ciazy jestem, praktycznie cały cykl mnie nasuwały! tragedia... mnie za to w tym swędzi jeden sutek i nie moge sobie z nim poradzic :D

Och! Pamietam jak moj chrzesniak miał tydzien, styrczałam nad łózeczkiem po 2h i głaskałam go po głowie, taka zakochana byłam, w sumie to nadal jestem :-) :)

Gdyby nie było w nim ryżu to bym jadła jak debil :D Jak ja nienawidze ryżu :D

Paraplu, ty to portafisz sie w termin strzelic :D owu niby obiecujący, ale wiadomo jak jest, testuj! I proś co by sie owu 3 dni przesunela, zebys wylądowała na październiku a nie wrzesniu xd

U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.

@pyzunia86 ale krechy, gratulacje! :)

Ja faktycznie np. Czuje dzisiaj, ze owulke mam ...

Piekna pogoda u mnie :) a u Was? Mrozno ale sloneczko swieci [emoji7]

Naprzeciwko mojego bloku wyburzaja blok, a ze to wiocha to to wyburzanie jest obecnie najwieksza atrakcja [emoji23] na chodniku stoi ze 20 osob, ogladaja, pstrykaja fotki, kreca filmy [emoji23]
Nawet ja zrobilam fote, co bede gorsza [emoji23]
4bd2327563ca50699ceedc336c09c960.jpg

PS kupilam testa [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
fajna macie atrakcje hehe :D

Ale kochana, owu jest 12 do nawet 72h po pozytywie, idealnie w owulke, moze sie co wykluje :D U mnie tez tylko raz w 16dc, niby płodne, ale wiadomo jakie prawdopodobieństwo... :(

mi kalendarz na t-time zawsze pokazuje ze niby zagniezdzenie ale z poprawka +/- 3 dni, jeszcze nic straconego! :*

Jak zaczelam brac femibion classic, to tak mi cyce wydadziło ze masakra! 2 cykle bylam pewna ze w ciazy jestem, praktycznie cały cykl mnie nasuwały! tragedia... mnie za to w tym swędzi jeden sutek i nie moge sobie z nim poradzic :D

Och! Pamietam jak moj chrzesniak miał tydzien, styrczałam nad łózeczkiem po 2h i głaskałam go po głowie, taka zakochana byłam, w sumie to nadal jestem :-) :)

Gdyby nie było w nim ryżu to bym jadła jak debil :D Jak ja nienawidze ryżu :D

Paraplu, ty to portafisz sie w termin strzelic :D owu niby obiecujący, ale wiadomo jak jest, testuj! I proś co by sie owu 3 dni przesunela, zebys wylądowała na październiku a nie wrzesniu xd

U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.

@pyzunia86 ale krechy, gratulacje! :)

No ja to mam pecha [emoji23] jesli beda 2 kreski to najwyzej poczekam na watek pazdziernika [emoji23]

Cycuchy mnie napierniczaja ☹️

Naprzeciwko mojego bloku wyburzaja blok, a ze to wiocha to to wyburzanie jest obecnie najwieksza atrakcja [emoji23] na chodniku stoi ze 20 osob, ogladaja, pstrykaja fotki, kreca filmy [emoji23]

No weź...
Nie można tak trzymać w niepewności! [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Testujesz :-D :-)

Do góry