Nie wiem, gin mi nic nie mówił ehhA prolaktyny nie powinno się badać w pierwszych dniach cyklu?
reklama
Spark
Fanka BB :)
Lanvin dong quai reguluje cykl wielu dziewczynom pomógł, w tym mnie i śluz mam, i owu i cykle uregulowane (tzn. Po 31dni w moim przypadku) no i piję zioła Ojca SrokiKurcze, to droga impreza... Ale jeśli macie takie możliwości, to trzeba próbować. Trzymam kciuki :-*
A co do tych ziół, to ja już sama nie wiem. Które w końcu działają na skrócenie cyklu? Czytałam też coś o castangusie, czy jakoś tak, ale trochę się boję na własną rękę brać.
marc
Ale kochana, owu jest 12 do nawet 72h po pozytywie, idealnie w owulke, moze sie co wykluje U mnie tez tylko raz w 16dc, niby płodne, ale wiadomo jakie prawdopodobieństwo...
mi kalendarz na t-time zawsze pokazuje ze niby zagniezdzenie ale z poprawka +/- 3 dni, jeszcze nic straconego! :*
Jak zaczelam brac femibion classic, to tak mi cyce wydadziło ze masakra! 2 cykle bylam pewna ze w ciazy jestem, praktycznie cały cykl mnie nasuwały! tragedia... mnie za to w tym swędzi jeden sutek i nie moge sobie z nim poradzic
Och! Pamietam jak moj chrzesniak miał tydzien, styrczałam nad łózeczkiem po 2h i głaskałam go po głowie, taka zakochana byłam, w sumie to nadal jestem
Gdyby nie było w nim ryżu to bym jadła jak debil Jak ja nienawidze ryżu
Paraplu, ty to portafisz sie w termin strzelic owu niby obiecujący, ale wiadomo jak jest, testuj! I proś co by sie owu 3 dni przesunela, zebys wylądowała na październiku a nie wrzesniu xd
U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.
@pyzunia86 ale krechy, gratulacje!
Ja faktycznie np. Czuje dzisiaj, ze owulke mam ...
tez sa dobre, stosowalam
fajna macie atrakcje hehePiekna pogoda u mnie a u Was? Mrozno ale sloneczko swieci [emoji7]
Naprzeciwko mojego bloku wyburzaja blok, a ze to wiocha to to wyburzanie jest obecnie najwieksza atrakcja [emoji23] na chodniku stoi ze 20 osob, ogladaja, pstrykaja fotki, kreca filmy [emoji23]
Nawet ja zrobilam fote, co bede gorsza [emoji23]
PS kupilam testa [emoji33][emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Ale kochana, owu jest 12 do nawet 72h po pozytywie, idealnie w owulke, moze sie co wykluje U mnie tez tylko raz w 16dc, niby płodne, ale wiadomo jakie prawdopodobieństwo...
mi kalendarz na t-time zawsze pokazuje ze niby zagniezdzenie ale z poprawka +/- 3 dni, jeszcze nic straconego! :*
Jak zaczelam brac femibion classic, to tak mi cyce wydadziło ze masakra! 2 cykle bylam pewna ze w ciazy jestem, praktycznie cały cykl mnie nasuwały! tragedia... mnie za to w tym swędzi jeden sutek i nie moge sobie z nim poradzic
Och! Pamietam jak moj chrzesniak miał tydzien, styrczałam nad łózeczkiem po 2h i głaskałam go po głowie, taka zakochana byłam, w sumie to nadal jestem
Gdyby nie było w nim ryżu to bym jadła jak debil Jak ja nienawidze ryżu
Paraplu, ty to portafisz sie w termin strzelic owu niby obiecujący, ale wiadomo jak jest, testuj! I proś co by sie owu 3 dni przesunela, zebys wylądowała na październiku a nie wrzesniu xd
U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.
@pyzunia86 ale krechy, gratulacje!
No ja to mam pecha [emoji23] jesli beda 2 kreski to najwyzej poczekam na watek pazdziernika [emoji23]
Cycuchy mnie napierniczaja
Piekna pogoda u mnie a u Was? Mrozno ale sloneczko swieci [emoji7]
Naprzeciwko mojego bloku wyburzaja blok, a ze to wiocha to to wyburzanie jest obecnie najwieksza atrakcja [emoji23] na chodniku stoi ze 20 osob, ogladaja, pstrykaja fotki, kreca filmy [emoji23]
No weź...
Nie można tak trzymać w niepewności! [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marc
Piekna pogoda u mnie a u Was? Mrozno ale sloneczko swieci [emoji7]
Testujesz :-)