arrow92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paraolu ja oszaleje do jutra mogłaś kupić dwa, jeden na dziś (dla nas), a drugi na jutro dla siebie, jak chciałaś
Pol biedy przed... tez ciągle sprawdzałam. Teraz to dopiero jest hardcore.... @ powinna być w piątek więc już 3-4 dni się spóźnia a tu testy negatywne. Od dawna już jak w zegarku przychodziła malpa jedna a tu taki żart.... Narobiła mi nadzieji chociaż przed terminem uznałam ten cykl raczej za stracony. No ale 3 testy negatywne. Oczywiście mam jeszcze 2. Pewnie jak do rana nie przyjdzie to rano znów zrobię.... i tak zarabiają producenci testów. Racjonalnie byłoby odpuścić poczekać z tydzień i gdyby nie przyszla to wtedy... ale to nie dla mnie. Jestem okropnie niecierpliwa.To czekanie jwst najgorsze cały czas sprawdzam czy nie przyszła @chociaż jeszcze 4 dni masakra
Kupilam jeden i zrobie najwczesniej jutro [emoji13] szkoda mi kasy na kilka testow [emoji12]
Znalazlam 1 owulacyjny, innej firmy. Mozesz sobie go poogladac i zinterpretowac wedle woli [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pol biedy przed... tez ciągle sprawdzałam. Teraz to dopiero jest hardcore.... @ powinna być w piątek więc już 3-4 dni się spóźnia a tu testy negatywne. Od dawna już jak w zegarku przychodziła malpa jedna a tu taki żart.... Narobiła mi nadzieji chociaż przed terminem uznałam ten cykl raczej za stracony. No ale 3 testy negatywne. Oczywiście mam jeszcze 2. Pewnie jak do rana nie przyjdzie to rano znów zrobię.... i tak zarabiają producenci testów. Racjonalnie byłoby odpuścić poczekać z tydzień i gdyby nie przyszla to wtedy... ale to nie dla mnie. Jestem okropnie niecierpliwa.
Czyli spotkanie nie poszło jak chciałaś? Opowiadaj!
Według przepisów wewnątrz zakładowych, osoby przebywające na zwolnieniu powyżej 30 dni mają obniżoną ocenę do tej co ja... i nie ważne, czy to operacja , nowotwory czy ciąża... MasakraEhh a myslalam, ze cos sie uda zdzialac. Wal wyzej i walcz
Kupilam jeden i zrobie najwczesniej jutro [emoji13] szkoda mi kasy na kilka testow [emoji12]
Znalazlam 1 owulacyjny, innej firmy. Mozesz sobie go poogladac i zinterpretowac wedle woli [emoji23]
Pfff owulacyjnym nie ufam po moich doświadczeniach ale chcę to samo zobaczyć na normalnym! musi tak być!Kupilam jeden i zrobie najwczesniej jutro [emoji13] szkoda mi kasy na kilka testow [emoji12]