reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraolu ja oszaleje do jutra :o mogłaś kupić dwa, jeden na dziś (dla nas), a drugi na jutro dla siebie, jak chciałaś :p

Kupilam jeden i zrobie najwczesniej jutro [emoji13] szkoda mi kasy na kilka testow [emoji12]

Znalazlam 1 owulacyjny, innej firmy. Mozesz sobie go poogladac i zinterpretowac wedle woli [emoji23]
20203c949547085ecb4422db7e603007.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To czekanie jwst najgorsze cały czas sprawdzam czy nie przyszła @chociaż jeszcze 4 dni masakra
Pol biedy przed... tez ciągle sprawdzałam. Teraz to dopiero jest hardcore.... @ powinna być w piątek więc już 3-4 dni się spóźnia a tu testy negatywne. Od dawna już jak w zegarku przychodziła malpa jedna a tu taki żart.... Narobiła mi nadzieji chociaż przed terminem uznałam ten cykl raczej za stracony. No ale 3 testy negatywne. Oczywiście mam jeszcze 2. Pewnie jak do rana nie przyjdzie to rano znów zrobię.... i tak zarabiają producenci testów. Racjonalnie byłoby odpuścić poczekać z tydzień i gdyby nie przyszla to wtedy... ale to nie dla mnie. Jestem okropnie niecierpliwa.

Pol biedy przed... tez ciągle sprawdzałam. Teraz to dopiero jest hardcore.... @ powinna być w piątek więc już 3-4 dni się spóźnia a tu testy negatywne. Od dawna już jak w zegarku przychodziła malpa jedna a tu taki żart.... Narobiła mi nadzieji chociaż przed terminem uznałam ten cykl raczej za stracony. No ale 3 testy negatywne. Oczywiście mam jeszcze 2. Pewnie jak do rana nie przyjdzie to rano znów zrobię.... i tak zarabiają producenci testów. Racjonalnie byłoby odpuścić poczekać z tydzień i gdyby nie przyszla to wtedy... ale to nie dla mnie. Jestem okropnie niecierpliwa.

Gosiek, tutaj chyba pisala ktores, ze miala takiego krejzola, ze testowala juz 2 dni po owulce [emoji23]
Ty masz pelne usprawiedliwienie dla krejzolowania, spoznia Ci sie, ja bym wlosy sobie nawet i z tylka powyrywala z nerwow [emoji23]

reklama
Kupilam jeden i zrobie najwczesniej jutro [emoji13] szkoda mi kasy na kilka testow [emoji12]

Znalazlam 1 owulacyjny, innej firmy. Mozesz sobie go poogladac i zinterpretowac wedle woli [emoji23]
20203c949547085ecb4422db7e603007.jpg

Pfff owulacyjnym nie ufam po moich doświadczeniach :p ale chcę to samo zobaczyć na normalnym! :D musi tak być! :D

Do góry