Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zakład się wycwanił...:/Według przepisów wewnątrz zakładowych, osoby przebywające na zwolnieniu powyżej 30 dni mają obniżoną ocenę do tej co ja... i nie ważne, czy to operacja , nowotwory czy ciąża... Masakra
No to zakład się wycwanił...:/
Mimo wszystko zawsze można próbować! Może kierowniczka będzie miała serce
Nie wiem...nie mam siły...A takie przepisy są w ogóle legalne????
Nie wiem...nie mam siły...
Ale atrakcje, kurna chata, u mnie zaPiekna pogoda u mnie a u Was? Mrozno ale sloneczko swieci [emoji7]
Naprzeciwko mojego bloku wyburzaja blok, a ze to wiocha to to wyburzanie jest obecnie najwieksza atrakcja [emoji23] na chodniku stoi ze 20 osob, ogladaja, pstrykaja fotki, kreca filmy [emoji23]
Nawet ja zrobilam fote, co bede gorsza [emoji23]
PS kupilam testa [emoji33][emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To działaj kochana! [emoji16]Ja faktycznie np. Czuje dzisiaj, ze owulke mam ...
I tu bym chyba już na betę szła koło środy gdyby nie przyszła. Bo może jesteś w ciąży a może psycha ci się blokuje... No ale życzę oczywiście dwóch kresek! [emoji1]Pol biedy przed... tez ciągle sprawdzałam. Teraz to dopiero jest hardcore.... @ powinna być w piątek więc już 3-4 dni się spóźnia a tu testy negatywne. Od dawna już jak w zegarku przychodziła malpa jedna a tu taki żart.... Narobiła mi nadzieji chociaż przed terminem uznałam ten cykl raczej za stracony. No ale 3 testy negatywne. Oczywiście mam jeszcze 2. Pewnie jak do rana nie przyjdzie to rano znów zrobię.... i tak zarabiają producenci testów. Racjonalnie byłoby odpuścić poczekać z tydzień i gdyby nie przyszla to wtedy... ale to nie dla mnie. Jestem okropnie niecierpliwa.
Jak nie zobaczę z rana twojego tesciora to zatłuke! [emoji1] [emoji16]