reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama co Ty mówisz???? :szok::szok: Trzymaj się i staraj wypoczywać. Niedługo ten czas zawirowań sie skończy i odpoczniecie. Odpoczywaj

reklama
Lux pamiętam jak u mnie na suwaczku był 5 tc i z jakim niedowierzaniem podchodziłam do tego, że kiedyś zrobi się 20tc, 38tc i poród... A minęło szybciej, niż mogłam sobie wyobrazić. Postanowiłam, ze urodzę to dziecko i koniec.
Myśl pozytywnie, słucha lekarzy i dbaj o Was :) będzie dobrze.

Fabimama jejciu uwazaj na siebie bo sie wykonczysz! I kochanego masz meza, ze Cie pilnuje.
Moj byly dzien po mojej operacji zrobil mi awanture w szpitalu, ze juz godzine czeka az mnie z niego wypisza. A dwa dni pozniej, ze obiadu nie zrobilam! A ja sama wokol siebie ledwo co potrafilam zrobic :( na szczescie juz jest ex.
Teraz mam cudnego faceta <3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux pamiętam jak u mnie na suwaczku był 5 tc i z jakim niedowierzaniem podchodziłam do tego, że kiedyś zrobi się 20tc, 38tc i poród... A minęło szybciej, niż mogłam sobie wyobrazić. Postanowiłam, ze urodzę to dziecko i koniec.
Myśl pozytywnie, słucha lekarzy i dbaj o Was :) będzie dobrze.
bratowa mowi to samo, ze mam myslec pozytywnie, mam leki i wszystko bedzie dobrze!

Cos mi sie z apka dzieje i nie moge cytowac ani edytowa postu :(
Pisze wiec post pod postem...wybaczcie :*

W instrukcji jest, ze druga kreska musi byc tak samo mocna lub mocniejsza jak ta testowa aby wynik byl pozytywny.
I teraz nie wiem. Bo druga kreseczka jest bardzo mocna od wczoraj ale jednak minimalnie jasniejsza od testowej. I nie wiem jak to interpretowac, jako pozytywny wynik czy jeszcze negatywny?

Bo mam zagwostke. Dzisiaj K musi zostac na noc w Amsterdamie. Bedziemy sie widziec dopiero jutro wieczorem. I nie wiem czy jechac do niego dzisiaj na noc by nie przegapic owulki czy moge spokojnie poczekac do jutra wieczor.

1461838203-wt00zu.jpeg

Cos mi sie z apka dzieje i nie moge cytowac ani edytowa postu :(
Pisze wiec post pod postem...wybaczcie :*

W instrukcji jest, ze druga kreska musi byc tak samo mocna lub mocniejsza jak ta testowa aby wynik byl pozytywny.
I teraz nie wiem. Bo druga kreseczka jest bardzo mocna od wczoraj ale jednak minimalnie jasniejsza od testowej. I nie wiem jak to interpretowac, jako pozytywny wynik czy jeszcze negatywny?

1461838203-wt00zu.jpeg

pozytyw

reklama
Do góry