Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i donosze ciazeLux czyli standardzik ale to dobrze. Znaczy, ze dzidzi silna i ładnie rośnie <3
bratowa mowi to samo, ze mam myslec pozytywnie, mam leki i wszystko bedzie dobrze!Lux pamiętam jak u mnie na suwaczku był 5 tc i z jakim niedowierzaniem podchodziłam do tego, że kiedyś zrobi się 20tc, 38tc i poród... A minęło szybciej, niż mogłam sobie wyobrazić. Postanowiłam, ze urodzę to dziecko i koniec.
Myśl pozytywnie, słucha lekarzy i dbaj o Was będzie dobrze.
pozytywCos mi sie z apka dzieje i nie moge cytowac ani edytowa postu
Pisze wiec post pod postem...wybaczcie :*
W instrukcji jest, ze druga kreska musi byc tak samo mocna lub mocniejsza jak ta testowa aby wynik byl pozytywny.
I teraz nie wiem. Bo druga kreseczka jest bardzo mocna od wczoraj ale jednak minimalnie jasniejsza od testowej. I nie wiem jak to interpretowac, jako pozytywny wynik czy jeszcze negatywny?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pozytyw
wiem jak robilam sam kiedys te testy, one mnie nauczyli szacunku do swojego ciala i cierpliwosciMowisz?
To ja pojade dzisiaj do K do Amsterdamu na przytulanko
Czego sie nie robi dla 2 kreseczek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom