reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, miałam jedna. Decyzje o invitro przyspieszyliśmy bo M chory był na początku stycznia , gorączkę miał, i czytałam ze to wybija wszystkie plemniory.. wiec kolejne inseminacje i naturalsy sensu nie maja przez najbliższe 2 miesiące wiec przygotowujemy sie w tym czasie do in vitro.

Nadrabiam dopiero wątek, jestem na niedzieli rano ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja kiedyś czytałam że muszi być 6 inseminacji żeby była decyzja o in vitro

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wysłałam :-)

Wysłałam zaproszenie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dzięki

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

trzymam kciuki, ale ja już postanowiłam - jak się nie uda do lipca to odpuszczam... całe życie, plany zawodowe, wszystko zawieszone ze względu na starania... od 2 lat. to już za długo... muszę wrócić do normalnego życia bo to się za bardzo odbija ma mojej rodzinie. niestety teraz są takie czasy, że nieplanowana ciąża może pogmatwać wszystko, z kolei kiedy zaplanujesz, chcesz i wszystko czeka to... wychodzi lipa. Jak zacznę biznes to ani zwolnienia ani macierzyńskiego, bo będzie mnie obowiązywał zmniejszony zus i z tego chorobowe wynosi około 100 zł miesięcznie a macierzyński bodajże 17 zł po odliczeniu zdrowotnego... a u mnie każda ciąża przebiega z powikłaniami, dlatego trzymałam się do tej pory etatu... bardzo bylejakiego dodam... mając nadzieję, że zajdę, pójdę na l4, potem na macierzyński, a potem otworzę firmę... ale jak to bywa... plany tylko rozbawiły Pana Boga...
dlatego jeśli do lipca nic z tego nie wyjdzie to zwalniam się, otwieram firmę i odpuszczam starania.
Już 2 lata temu wydawało mi się, że przecież za miesiąc - dwa... potem może w następnym miesiącu... a teraz... cóż, tracę nadzieję, a to clo to właściwie pro forma wzięłam na zasadzie - żebym sama do siebie żalu nie miała, że nie zrobiłam wszystkiego...
Magoo, życzę Ci, aby jednak się udało z tym clo... Jesteś mądra kobietą i twardo stąpasz po ziemi, dlatego rozumiem Cię, jeśli odpuscisz po tym pół roku. Najważniejsze, żebyś Ty czuła się dobrze ze sobą. Jeśli uważasz, że po tym czasie już będzie za późno, to ok. Najważniejsze, że probujesz i przynajmniej nie będziesz sobie pluła w twarz, że tego nie zrobiłaś. A jaką firmę chcesz otworzyć??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochane tylko ja robiłam test w pierwszy i drugi dzień kiedy powinnam dostać okres. Czyli w 29 i 30 dc które zwykle mam 28 i 29. Wyszły negatywne, może dlatego że robiłam je po południu. Sama nie wiem. Dzisiaj po pracy zaliczam aptekę.
To może faktycznie zrób rano, jeśli Cię to nie będzie stresować :-) może było za wcześnie, a jakie testy miałaś?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Magoo, życzę Ci, aby jednak się udało z tym clo... Jesteś mądra kobietą i twardo stąpasz po ziemi, dlatego rozumiem Cię, jeśli odpuscisz po tym pół roku. Najważniejsze, żebyś Ty czuła się dobrze ze sobą. Jeśli uważasz, że po tym czasie już będzie za późno, to ok. Najważniejsze, że probujesz i przynajmniej nie będziesz sobie pluła w twarz, że tego nie zrobiłaś. A jaką firmę chcesz otworzyć??

qdkkx1hpzei65q7s.png
na razie bez szczegółów żeby nie zapeszyć, ale powiązaną z przemysłem motoryzacyjnym - siedzę w tym temacie od dawna, mój mąż również, dlatego dla mnie to optymalny obszar działania...

reklama
Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]

Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]

520a26169847c28eef924462ead1185a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Laska, ale jak Ty masz w piątek termin @, to ja tu wróżę ciążę! Termin na październik, czy jeszcze lapiesz się na wrzesień??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry