reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]

Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]

520a26169847c28eef924462ead1185a.jpg

Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie coś jest na rzeczy ! Ja jak robiłam owulacyjne to nie pokazywały mi cały czas dwóch kresek.. kiedy testujesz? [emoji16]

Sroda-czwartek termin @ [emoji12]

Jakos 28 wrzesnia chyba wychodzi.

To coś mi się pomyliło :-) ooo, ja chyba też jednak dziś test kupię... Jak sobie liczyłam, to jeśli JAKIMŚ CUDEM jestem w ciąży, to też bym miała termin na 28, moja mama ma wtedy urodziny :p u

qdkkx1hpzei65q7s.png

a tym akurat najmniej się przejmuj... rodzą nastolatki - źle, rodzisz więcej niż 1 dziecko - źle, rodzisz mając trochę więcej lat - też źle... teraz takie dziwne czasy - wszyscy powinni się dopasować - urodzić jedno dziecko między 25 a 30 i nie zawracać dalej głowy...
a przecież kiedyś normalne było, że za mąż wychodziły dziewczyny 14-15-letnie i rodziły dzieci, a ostatnie często rodziły się koło 50... i nie trzeba było hormonalnej terapii zastępczej, cudów - niewidów... organizm sam wygaszał odpowiednie funkcje w odpowiednim czasie...
oj tak, co ja sie nasluchalam od niektorych, ze tak pozno, ze co, ze majac 30 lat skonczone rodze....ale to moja sprawa, kiedy zajde, w kolejna ciaze chce zajsc za kilka lat i co, wtedy tez mi ktos dowali, ze jestem za stara, bo bede przed 40-stka? ehhh, szkoda, ze ludzie musza zajmowac sie zyciem innych, chyba maja za malo swoich problemow

Gratuluję wysypu II kreseczek :-)

Tydzień temu gdzieś miałam owulację, od tego czasu mam ból brzucha jak na okres, a okresu brak. Na dodatek cały czas mam śluz płodny. Do okresu jeszcze trochę czasu, ale w poprzednim cyklu już miałam niepłodny biały śluz. Może się udało ehh :-)

reklama
Szczerze to nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu, bo przytulanki były tylko raz po 12 godzinach od testu owulacyjnego pozytywnego:(

Ale kochana, owu jest 12 do nawet 72h po pozytywie, idealnie w owulke, moze sie co wykluje :D U mnie tez tylko raz w 16dc, niby płodne, ale wiadomo jakie prawdopodobieństwo... :(

Ale po owulacji jestem wiec powinna być już dużo wyższa.. termin zagnieżdżenia mam wg kalendarza na jutro wiec jak w środę temp nie urośnie to cykl stracony [emoji27] zreszta moje dwa pryszcze juz wyskoczyły a one zawsze zwiastują @

Dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]

mi kalendarz na t-time zawsze pokazuje ze niby zagniezdzenie ale z poprawka +/- 3 dni, jeszcze nic straconego! :*

U mnie też zawsze bolaly przed @, więc wiedziałam, że się zbliża, a teraz jak biorę kwas foliowy, to np w zeszłym cyklu bolaly mnie tylko sutki, a w tym bolaly mnie sutki i w zeszłym tygodniu ból przeszedł, za to przedwczoraj zaczęły boleć całe piersi, także fiksują na maksa, nie ogarniam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jak zaczelam brac femibion classic, to tak mi cyce wydadziło ze masakra! 2 cykle bylam pewna ze w ciazy jestem, praktycznie cały cykl mnie nasuwały! tragedia... mnie za to w tym swędzi jeden sutek i nie moge sobie z nim poradzic :D

Wczoraj byłam w odwiedziny u miesieczniqka [emoji177] ale ja już bym chciała...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Och! Pamietam jak moj chrzesniak miał tydzien, styrczałam nad łózeczkiem po 2h i głaskałam go po głowie, taka zakochana byłam, w sumie to nadal jestem :-) :)

Wiecie ze ja nie lubię suszi?
emoji23.png
Wszyscy uważają mnie za świra
emoji23.png

Gdyby nie było w nim ryżu to bym jadła jak debil :D Jak ja nienawidze ryżu :D

Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski
emoji23.png

Jakos 28 wrzesnia chyba wychodzi.

Paraplu, ty to portafisz sie w termin strzelic :D owu niby obiecujący, ale wiadomo jak jest, testuj! I proś co by sie owu 3 dni przesunela, zebys wylądowała na październiku a nie wrzesniu xd

U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.

@pyzunia86 ale krechy, gratulacje! :)

Do góry