Agatusia1
Fanka BB :)
Boli mnie brzuch jak na @ a jeszcze mam z tydzien... mam ochote juz testowac ale wiem ze jest za wczesnie
Ja też już bym chciała zrobić test ...... zwariuje do 22.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli mnie brzuch jak na @ a jeszcze mam z tydzien... mam ochote juz testowac ale wiem ze jest za wczesnie
Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]
Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To coś mi się pomyliło :-) ooo, ja chyba też jednak dziś test kupię... Jak sobie liczyłam, to jeśli JAKIMŚ CUDEM jestem w ciąży, to też bym miała termin na 28, moja mama ma wtedy urodziny uSroda-czwartek termin @ [emoji12]
Jakos 28 wrzesnia chyba wychodzi.
oj tak, co ja sie nasluchalam od niektorych, ze tak pozno, ze co, ze majac 30 lat skonczone rodze....ale to moja sprawa, kiedy zajde, w kolejna ciaze chce zajsc za kilka lat i co, wtedy tez mi ktos dowali, ze jestem za stara, bo bede przed 40-stka? ehhh, szkoda, ze ludzie musza zajmowac sie zyciem innych, chyba maja za malo swoich problemowa tym akurat najmniej się przejmuj... rodzą nastolatki - źle, rodzisz więcej niż 1 dziecko - źle, rodzisz mając trochę więcej lat - też źle... teraz takie dziwne czasy - wszyscy powinni się dopasować - urodzić jedno dziecko między 25 a 30 i nie zawracać dalej głowy...
a przecież kiedyś normalne było, że za mąż wychodziły dziewczyny 14-15-letnie i rodziły dzieci, a ostatnie często rodziły się koło 50... i nie trzeba było hormonalnej terapii zastępczej, cudów - niewidów... organizm sam wygaszał odpowiednie funkcje w odpowiednim czasie...
O ja!!! Trzymam kciuki Ale fajnie. Będzie mały rajdowiec heheJutro chce sobie siknac, 12dpo.
W czwartek jedziemy do Polszy i chce wiedziec czy moge jakies energetyki pic jak bede kierowac.
Nie jestem pewna, czy na te pinki dziewczyny nie narzekały czasem. Dziewczyny, mam rację, czy pomyliłam coś??Pink test- domowe laboratorium czy jakoś tak.
testuj testujTo coś mi się pomyliło :-) ooo, ja chyba też jednak dziś test kupię... Jak sobie liczyłam, to jeśli JAKIMŚ CUDEM jestem w ciąży, to też bym miała termin na 28, moja mama ma wtedy urodziny u
ja nie lubie pinka, pepino i amil, polecam nordtest i naprawde to jedyny, ktory jest super jak dla mnie czulosc 10Nie jestem pewna, czy na te pinki dziewczyny nie narzekały czasem. Dziewczyny, mam rację, czy pomyliłam coś??
Szczerze to nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu, bo przytulanki były tylko raz po 12 godzinach od testu owulacyjnego pozytywnego
Ale po owulacji jestem wiec powinna być już dużo wyższa.. termin zagnieżdżenia mam wg kalendarza na jutro wiec jak w środę temp nie urośnie to cykl stracony [emoji27] zreszta moje dwa pryszcze juz wyskoczyły a one zawsze zwiastują @
Dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]
U mnie też zawsze bolaly przed @, więc wiedziałam, że się zbliża, a teraz jak biorę kwas foliowy, to np w zeszłym cyklu bolaly mnie tylko sutki, a w tym bolaly mnie sutki i w zeszłym tygodniu ból przeszedł, za to przedwczoraj zaczęły boleć całe piersi, także fiksują na maksa, nie ogarniam.
Wczoraj byłam w odwiedziny u miesieczniqka [emoji177] ale ja już bym chciała...
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie ze ja nie lubię suszi?Wszyscy uważają mnie za świra
Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski
Jakos 28 wrzesnia chyba wychodzi.