reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie mogę wrzucić zdjęcia, bo ciągle niby plik za duży a już przycielam :D zrobiłam test owu. Spodziewałam się bladziocha a tu tłusta druga kreska. Dosłownie minimalnie może jaśniejsza ale jak patrzę na zywo to dla mnie są ok :D chyba jednak idzie owu. :)

edit: Udało się wstawic:)
Ciekawe jak jutro. Może będzie już mega ciemna. Dzisiaj były przytulanki i będę działać dalej.

Załączniki

• 20170115_213923-1-1-1.jpg
    20170115_213923-1-1-1.jpg
    229,7 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
reklama
Jejuuu dziewczyny jesteście niemożliwe. Ja naprawdę się staram, jak tylko mam wolna chwile to Was czytam a jak już chce odpisywać to zapominam co mam napisać i do kogo.. tyle tu drukujecie :)

Ja dzisiaj 7dc i w tym cyklu startowałam z CLO i oczywiście monitoring.

Nie pamietam która mi to pisała odnośnie dziegiela chińskiego i ziół ojca sroki ale chciałam podziękować. [emoji7]W końcu mam śluz!!

Po tym jak już odpuściłam starania, i wiarę ..po tylu latach starań.. najzwyczajniej w świecie wpadłam. Niestety długo się nie cieszyłam bo tylko do 10tc ale to dało mi znowu siły do walki i wiem ze skoro się udało raz to uda się drugi [emoji18]Chociaż czy w tym przypadku warto? Czy lepiej znowu oddać się życiu a nie temperaturach tabelkach wykresach tabletkach..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jejuuu dziewczyny jesteście niemożliwe. Ja naprawdę się staram, jak tylko mam wolna chwile to Was czytam a jak już chce odpisywać to zapominam co mam napisać i do kogo.. tyle tu drukujecie :)

Nie pamietam która mi to pisała odnośnie dziegiela chińskiego i ziół ojca sroki ale chciałam podziękować. [emoji7]W końcu mam śluz!!

Po tym jak już odpuściłam starania, i wiarę ..po tylu latach starań.. najzwyczajniej w świecie wpadłam. Niestety długo się nie cieszyłam bo tylko do 10tc ale to dało mi znowu siły do walki i wiem ze skoro się udało raz to uda się drugi [emoji18]Chociaż czy w tym przypadku warto? Czy lepiej znowu oddać się życiu a nie temperaturach tabelkach wykresach tabletkach..

Warto :*

Powiem Ci kochana że żałuję że tak wcześnie zrobiłam bo się teraz dygam, że we wtorek ta małpa złośliwa przyjdzie. Chociaż chyba 4 testy ciążowe i jeden owulacyjny nie mogą się mylić. Już kupiłam witaminy dla ciężarówek w Polsce kupię zapas jak będę. Jakie polecacie? Bo tu strasznie drogie...
Kochana mam to samo. Jutro termin @ i boję się że ona jednak przylezie... Schiza mam i bez przerwy do WC latam sprawdzić czy mnie nie zalewa.
Dziś clearblue też pokazał plusie ale tak samo bladego jak wczoraj.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana mam to samo. Jutro termin @ i boję się że ona jednak przylezie... Schiza mam i bez przerwy do WC latam sprawdzić czy mnie nie zalewa.
Dziś clearblue też pokazał plusie ale tak samo bladego jak wczoraj.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie przylezie nie wywołuj :)

Kobietki czy zdarzyło się którejś być w ciazy a test w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedł negatywny?
Tak.. Ja tak teraz mialam. Mialam okres dostac do soboty 6 stycznia a dodatki test byl vardzo blady dopiero w nastepny pt rano.. Wiec nic straconego.. Poprostu widocznie owu byla pozniej..:p

Tak.. Ja tak teraz mialam. Mialam okres dostac do soboty 6 stycznia a dodatki test byl vardzo blady dopiero w nastepny pt rano.. Wiec nic straconego.. Poprostu widocznie owu byla pozniej..:p
Oj ucieszyłabym się jednak znając życie to obudze się rano zalana.... jeśli nie to kupię że 2 testy różne i zrobie we wtorek rano.

reklama

Mozliwe, że ja :D bardzo sobie chwalę dziegiel i zioła :D też tylko dzięki nim wiem co to płodny śluz i owulacja bez mocnych leków :D to teraz czekamy na Twoje efekty :D &&&

Do góry